Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Вітаю! Радий співпрацювати з Dvizh, крутий обмінник, ні разу не підводив, завжди швидко і по непоганому курсу

Опубліковано:

Дуже крутий сервіс! З першого обміну минуло понад півроку, все ще повністю задоволений. Гроші швидко приходять на карту, планую на готівку ще поміняти. Рекомендую однозначно

Опубліковано:

Вкотре звертаюсь у двіж. Міняв готівку на usdt в Києві — швидко. Загалом все сподобалось, ще буду міняти через них

Опубліковано:

Меняю наличку в крипту только на Движе, доверяю ему, никаких задержек и качественный подход к клиенту

Гість Констянтин
Опубліковано:

Супер сервіс! Сподобалось все — вигідний курс, ввічливість підтримки, швидкість отримання грошей на карту))

Опубліковано:

Совершал обмен usdt через этот обменник. Остался доволен, привлек выгодный курс. Спасибо, буду рекомендовать вас знакомым

Опубліковано:

Пользуюсь этим обменником довольно давно. Вежливое общение, понятный сайт, и быстрые переводы. Лучшего пока не встречал

Опубліковано:

Дякую Двіж за швидкий переказ! Один з найадекватніших сервісів які юзав останнім часом. Із задоволенням буду рекомендувати.

Гість
Відповісти в тему...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 смайлів.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.
  • Створити...