Дух Форума Опубліковано 20 листопада, 2023 Опубліковано 20 листопада, 2023 Особенности обменного пункта https://www.swapenco.com.ua/ Цитата
Гість Bogdiga Опубліковано 18 квітня, 2024 Опубліковано 18 квітня, 2024 Все, транзакции прошли! Благодарю Вас! Великолепный, и быстрый сервис! Все четко, и молниеносно! Буду заходить ещё!) Цитата
guyfromua Опубліковано 12 лютого, 2025 Опубліковано 12 лютого, 2025 Чудовий обмінник, непоганий сайт з гарною панеллю навігації. Дуже зручно. Також радує підтримка.. Раджу спробувати Цитата
I_Van Опубліковано 12 лютого, 2025 Опубліковано 12 лютого, 2025 Заказывал вывод на карту - поступление зачислилось в течении 5-10 минут, все хорошо. Нареканий нет, можете пробовать Цитата
Xattab70 Опубліковано 12 лютого, 2025 Опубліковано 12 лютого, 2025 Я новичок в этих всех делах, хотелось найти обменник с которым бы потихоньку вписывался в эту сферу. Нашел этот, меня все устраивает, буду осваиваться. Цитата
0lha Опубліковано 13 лютого, 2025 Опубліковано 13 лютого, 2025 Стабільно проводимо операції разом з чоловіком на цій платформі. Все влаштовує, нарікань немає. Дуже дякую!) Цитата
KRABS_mr Опубліковано 19 лютого, 2025 Опубліковано 19 лютого, 2025 Цей обмінник - це як гарно підібраний фільм для перегляду з дівчиною або щось цікаве на ютубі під обід) у мене така асоціація, бо в принципі я уже знаю, що кращого обмінника не знайду, або буду шукати дуже-дуже довго)) Цитата
_Druid_ Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 Почув про цей сервіс на задньому дворі офісу, хлопці обговорювали як виводить гроші. Ми працюємо в колл-центрі, там багато розмов на перервах за кріпту і криптобіржі. Я вирішив спробувати цей обмінник і залишився більш як задоволеним. Так що так, на курілках можно багато чого цікавого дізнатись :) Цитата
Continental Опубліковано 21 лютого, 2025 Опубліковано 21 лютого, 2025 Привык к этому обменнику, я там частый гость, соответственно, ребята могут и подстроиться под меня, когда нужно, за что им огромная благодарность. Та и если какие-то новости появляются, то могу с ними обсудить как что делать. Цитата
Corshun Опубліковано 24 лютого, 2025 Опубліковано 24 лютого, 2025 Виводжу BNB на карту mono своїй дівчині через цей обмінник, або кидаю їй на віртуальний рахунок і вона вже сама у Львові виводить їх у готівку. Що тут (у Дніпрі), що там гарний сервіс, за все і про все можна домовитись, синхронізуємо свої дії ми вже тільки через цей сервіс. Топ, дякуємо. Цитата
Рекомендовані повідомлення