Darius Опубліковано 4 березня, 2025 Опубліковано 4 березня, 2025 Менеджери цього обмінника завжди готові допомогти та відповісти на будь-які питання. Дехто з контакт-центру пішов далі "по службі" кого давно знаю, вони мені можуть розповісти по дружбі про нововедення та динаміку. Процес обміну простий та зрозумілий, кошти зараховуються швидко. Користуйтесь, все стабільно. Цитата
Zenak Опубліковано 5 березня, 2025 Опубліковано 5 березня, 2025 По декільком парам обміну працюю тільки з цим обмінником. В тому році зв'язувався з ними в Одесі, Львові і Кривому Розі - все чудово, ввічливі працівники, сервіс на рівні, в інших містах думаю що так само. Цитата
LeXa80 Опубліковано 6 березня, 2025 Опубліковано 6 березня, 2025 Торгую криптою між доставками чисто для витрат на амортизацію мопеда, щоб свої гроші не витрачати. Цього обмінника мені з головою вистачає. Вивід на Приват і Моно взагалі без проблем. Хто схожим чином робить - вам сюди. Цитата
v94eclav Опубліковано 9 квітня, 2025 Опубліковано 9 квітня, 2025 Обмінник працює як швейцарський годинник, користуюсь без клопоту. У мене ходова пара mono - tron, але колись пробував і інше - також чудово все працює. Це в принципі єдиний сервіс де я обслуговуюсь, інші за виключеннями. Рекомендую. Цитата
Brody80 Опубліковано 16 квітня, 2025 Опубліковано 16 квітня, 2025 Не люблю користуватися чимось одним довгий час, тому чередував обмінники. Зараз зупинився на цьому, і змінювати його напевно не буду. Чудово працює, уважні менеджери в контакт-центрі, все підкажуть і про все можуть завчасно попередити. Великий респект! Цитата
RomanEmpire Опубліковано 23 квітня, 2025 Опубліковано 23 квітня, 2025 Працюю з цим обмінником вже досить довго. Бувало, що працював з-за кордону, то виводив tether на Visa/mastercard - все проходило без питань. Зараз живу тут, пробратися ні до чого. Цитата
Гість Людмила Опубліковано 13 листопада, 2025 Опубліковано 13 листопада, 2025 Гроші пішли, а реакції немає, гроші на карту я не отримала. Цитата
Рекомендовані повідомлення