Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Менеджери цього обмінника завжди готові допомогти та відповісти на будь-які питання. Дехто з контакт-центру пішов далі "по службі" кого давно знаю, вони мені можуть розповісти по дружбі про нововедення та динаміку. Процес обміну простий та зрозумілий, кошти зараховуються швидко. Користуйтесь, все стабільно.

Опубліковано

По декільком парам обміну працюю тільки з цим обмінником. В тому році зв'язувався з ними в Одесі, Львові і Кривому Розі - все чудово, ввічливі працівники, сервіс на рівні, в інших містах думаю що так само.

Опубліковано

Торгую криптою між доставками чисто для витрат на амортизацію мопеда, щоб свої гроші не витрачати. Цього обмінника мені з головою вистачає. Вивід на Приват і Моно взагалі без проблем. Хто схожим чином робить - вам сюди.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Обмінник працює як швейцарський годинник, користуюсь без клопоту. У мене ходова пара mono - tron, але колись пробував і інше - також чудово все працює. Це  в принципі єдиний сервіс де я обслуговуюсь, інші за виключеннями. Рекомендую.

Опубліковано

Не люблю користуватися чимось одним довгий час, тому чередував обмінники. Зараз зупинився на цьому, і змінювати його напевно не буду. Чудово працює, уважні менеджери в контакт-центрі, все підкажуть і про все можуть завчасно попередити. Великий респект!

Опубліковано

Працюю з цим обмінником вже досить довго. Бувало, що працював з-за кордону, то виводив tether на Visa/mastercard - все проходило без питань. Зараз живу тут, пробратися ні до чого.

• 6 місяців потому...
Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...