Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• 4 місяці потому...
Опубліковано

Все, транзакции прошли! Благодарю Вас! Великолепный, и быстрый сервис! Все четко, и молниеносно! Буду заходить ещё!)

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Я новичок в этих всех делах, хотелось найти обменник с которым бы потихоньку вписывался в эту сферу. 
Нашел этот, меня все устраивает, буду осваиваться.

Опубліковано

Цей обмінник - це як гарно підібраний фільм для перегляду з дівчиною або щось цікаве на ютубі під обід) у мене така асоціація, бо в принципі я уже знаю, що кращого обмінника не знайду, або буду шукати дуже-дуже довго))

Опубліковано

Почув про цей сервіс на задньому дворі офісу, хлопці обговорювали як виводить гроші. Ми працюємо в колл-центрі, там багато розмов на перервах за кріпту і криптобіржі. Я вирішив спробувати цей обмінник і залишився більш як задоволеним. Так що так, на курілках можно багато чого цікавого дізнатись :)

Опубліковано

Привык к этому обменнику, я там частый гость, соответственно, ребята могут и подстроиться под меня, когда нужно, за что им огромная благодарность. Та и если какие-то новости появляются, то могу с ними обсудить как что делать. 

Опубліковано

Виводжу BNB на карту mono своїй дівчині через цей обмінник, або кидаю їй на віртуальний рахунок і вона вже сама у Львові виводить їх у готівку. Що тут (у Дніпрі), що там гарний сервіс, за все і про все можна домовитись, синхронізуємо свої дії ми вже тільки через цей сервіс. Топ, дякуємо.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...