Гість Мілана Опубліковано 2 жовтня, 2025 Опубліковано 2 жовтня, 2025 Мені цей обмінник рекомендували, я спробував і можу сміливо заявити, що це поки найкращий на просторі України Цитата
Гість Маша Опубліковано 6 жовтня, 2025 Опубліковано 6 жовтня, 2025 у обмінника зрозумілий інтерфейс, при обміні питань не виникає Цитата
Гість Майкл Опубліковано 7 жовтня, 2025 Опубліковано 7 жовтня, 2025 поки шо це кращий сервіс для обміну на ринку України! Цитата
Гість Маша Опубліковано 13 жовтня, 2025 Опубліковано 13 жовтня, 2025 користуюсь цим обмінником з превеликим заовлоденнянм , це бомба Цитата
Гість Леся Опубліковано 16 жовтня, 2025 Опубліковано 16 жовтня, 2025 дуже сподобалося обмінювати тут. Цитата
Гість Олександр Опубліковано 21 жовтня, 2025 Опубліковано 21 жовтня, 2025 Користувався сервісом уже кілька разів — обмін відбувається швидко, без затримок. Приємно, що курс вигідний, а підтримка відповідає миттєво. Один із найзручніших криптообмінників, які я пробував.Користувався сервісом уже кілька разів — обмін відбувається швидко, без затримок. Приємно, що курс вигідний, а підтримка відповідає миттєво. Один із найзручніших криптообмінників, які я пробував. Цитата
Гість Аліса Опубліковано 23 жовтня, 2025 Опубліковано 23 жовтня, 2025 дуже зручний обмінник ГрошХ, для мене він як знахідка просто. Раніше обмінював на різних, рандомних, а тепер впевнена, що цей найкращий!!! Цитата
Гість Касандра Опубліковано 28 жовтня, 2025 Опубліковано 28 жовтня, 2025 мені порадили обмінник друзі для обміну пари юсдт-грн монобанк. дуже зручно і комії гарні Цитата
Гість Зарина Опубліковано 30 жовтня, 2025 Опубліковано 30 жовтня, 2025 Мені цей обмінник дуже подобається! Користуюсь дуже часто! Цитата
Гість Келлі Опубліковано 5 листопада, 2025 Опубліковано 5 листопада, 2025 мене цілком влаштовує цей обмінник, умови гарні, працює все швидко Цитата
Рекомендовані повідомлення