Гість Руслан Опубліковано 6 листопада, 2025 Опубліковано 6 листопада, 2025 користуюсь вже півроку цим обмінником, і враження маю виключно позитивні. Обміни доволі швидкі, у мене прихід грошей на карту відбувається протягом тридцяти хвилин Цитата
Гість Оля Опубліковано 11 листопада, 2025 Опубліковано 11 листопада, 2025 Дуже задоволена робою цього відмінника, тут завжди нормальні та актуальні курси, обміни проводяться максимально швидко Цитата
Гість Аліна Опубліковано 13 листопада, 2025 Опубліковано 13 листопада, 2025 залишу чесний відгук, адже цей обмінний сервіс оддин з найкращих, які мені довелося зустрічати Цитата
Гість Олкксій Опубліковано 17 листопада, 2025 Опубліковано 17 листопада, 2025 доволі простий у використані, багато напрямків обміну, можу рекомендувати Цитата
Гість Діана Опубліковано 20 листопада, 2025 Опубліковано 20 листопада, 2025 Обмінник супер просто)) він класний, всі сторінки льотають миттєво, обмінні пари теж норм знайти, працюю через моно і мене все влаштовує Цитата
Гість Лана Опубліковано 24 листопада, 2025 Опубліковано 24 листопада, 2025 Платформа чітко відслідковує статус, а кошти на картку надійшли без жодних затримок. Приємно, що комісія виявилася нижчою, ніж я очікував, а підтримка миттєво відповіла на уточнювальне питання. Цитата
Гість Саня Опубліковано 26 листопада, 2025 Опубліковано 26 листопада, 2025 Використовуйте цей обмінник якщо вдруг хочете щоб всі операції з обміном крипти були класним і швидкими Цитата
Гість Олексій Опубліковано 1 грудня, 2025 Опубліковано 1 грудня, 2025 цей обмінник перевершує всі очікування! Цитата
Гість Марко Опубліковано 2 грудня, 2025 Опубліковано 2 грудня, 2025 Жодних прихованих комісій, резерв був достатній. Буду користуватися надалі, бо порівняв із кількома іншими сервісами - тут значно швидше. Цитата
Гість Дар'я Опубліковано 4 грудня, 2025 Опубліковано 4 грудня, 2025 Простий, зрозумілий, швидкий. Цитата
Рекомендовані повідомлення