Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

користуюсь вже півроку цим обмінником, і враження маю виключно позитивні. Обміни доволі швидкі, у мене прихід грошей на карту відбувається протягом тридцяти хвилин

Опубліковано

Дуже задоволена робою цього відмінника, тут завжди нормальні та актуальні курси, обміни проводяться максимально швидко

Опубліковано

залишу чесний відгук, адже цей обмінний сервіс оддин з найкращих, які мені довелося зустрічати

Опубліковано

доволі простий у використані, багато напрямків обміну, можу рекомендувати

Опубліковано

Обмінник супер просто)) він класний, всі сторінки льотають миттєво, обмінні пари теж норм знайти, працюю через моно і мене все влаштовує

Опубліковано

Платформа чітко відслідковує статус, а кошти на картку надійшли без жодних затримок. Приємно, що комісія виявилася нижчою, ніж я очікував, а підтримка миттєво відповіла на уточнювальне питання.

Опубліковано

Використовуйте цей обмінник якщо вдруг хочете щоб всі операції з обміном крипти були класним і швидкими

Опубліковано

Жодних прихованих комісій, резерв був достатній. Буду користуватися надалі, бо порівняв із кількома іншими сервісами - тут значно швидше.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...