Популярний пост SG_ Опубліковано 28 листопада, 2015 Популярний пост Опубліковано 28 листопада, 2015 Мама на работу собирается. Дочке 4 годика. — Доченька, я на работу, ты запри дверь и никому НЕ ОТКРЫВАЙ!! — Хорошо, мамочка. Мама вышла, думает: надо проверить. Стучит. — Кто там? Грубым голосом: «Это мы, газовщики, пришли проверить газовое оборудование. » Молчание. Затем басом из-за двери: «Идите на х@й, мы углем топим!» 25 Цитата
Популярний пост - Виктория - Опубліковано 28 листопада, 2015 Популярний пост Опубліковано 28 листопада, 2015 Поспорили дети в школе: что на свете быстрее всего? Танечка говорит: - Самое быстрое слово - сказал, и уже не вернешь! Ванечка говорит: - Самый быстрый свет! Только включил, а он уже горит! Вовочка в ответ: - У меня тут понос был,так я ни слова не успел сказать, ни свет включить... 22 Цитата
Популярний пост ЕЖка Опубліковано 29 листопада, 2015 Популярний пост Опубліковано 29 листопада, 2015 10 Цитата
Популярний пост ЕЖка Опубліковано 29 листопада, 2015 Популярний пост Опубліковано 29 листопада, 2015 16 Цитата
SG_ Опубліковано 29 листопада, 2015 Опубліковано 29 листопада, 2015 (змінено) Два кума пораються на городі. Тут одного приперло посрати. Той відійшов у кущі біля городу, через декілька хвилин кричить: - А-а-а !!!! Куме я родив! Пішов посрати і родив! Та що ви таке дурне говорити, куме!? - Та точно вам кажу, з маленькими ручками і ніжками, оченятами на мене лупає...!!! Другий кум кидає все на городі і біжить в кущі. - Куме, бляха, та то ви на жабу насрали ! Змінено 29 листопада, 2015 користувачем Дилетант 6 Цитата
Популярний пост SG_ Опубліковано 29 листопада, 2015 Популярний пост Опубліковано 29 листопада, 2015 Одеса. Идёт мужик мимо борделя. Видит, на крыше кошки любовью занимаются. И в экстазе падают на землю. Он кричит хозяйке: -Цецилия Львовна, Цецилия Львовна! -Чего! - У вас рекламка упала. 10 Цитата
Популярний пост Mixa72 Опубліковано 30 листопада, 2015 Популярний пост Опубліковано 30 листопада, 2015 13 Цитата
Популярний пост helen Опубліковано 30 листопада, 2015 Популярний пост Опубліковано 30 листопада, 2015 14 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.