+SG_ 5 650 Опубліковано: 28 листопада, 2015 Мама на работу собирается. Дочке 4 годика. — Доченька, я на работу, ты запри дверь и никому НЕ ОТКРЫВАЙ!! — Хорошо, мамочка. Мама вышла, думает: надо проверить. Стучит. — Кто там? Грубым голосом: «Это мы, газовщики, пришли проверить газовое оборудование. » Молчание. Затем басом из-за двери: «Идите на х@й, мы углем топим!» 25 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
- Виктория - 140 Опубліковано: 28 листопада, 2015 Поспорили дети в школе: что на свете быстрее всего? Танечка говорит: - Самое быстрое слово - сказал, и уже не вернешь! Ванечка говорит: - Самый быстрый свет! Только включил, а он уже горит! Вовочка в ответ: - У меня тут понос был,так я ни слова не успел сказать, ни свет включить... 22 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 29 листопада, 2015 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 29 листопада, 2015 16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 29 листопада, 2015 (змінено) Два кума пораються на городі. Тут одного приперло посрати. Той відійшов у кущі біля городу, через декілька хвилин кричить: - А-а-а !!!! Куме я родив! Пішов посрати і родив! Та що ви таке дурне говорити, куме!? - Та точно вам кажу, з маленькими ручками і ніжками, оченятами на мене лупає...!!! Другий кум кидає все на городі і біжить в кущі. - Куме, бляха, та то ви на жабу насрали ! Змінено 29 листопада, 2015 користувачем Дилетант 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 29 листопада, 2015 Одеса. Идёт мужик мимо борделя. Видит, на крыше кошки любовью занимаются. И в экстазе падают на землю. Он кричит хозяйке: -Цецилия Львовна, Цецилия Львовна! -Чего! - У вас рекламка упала. 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Milka 4 407 Опубліковано: 30 листопада, 2015 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa72 2 416 Опубліковано: 30 листопада, 2015 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
helen 1 560 Опубліковано: 30 листопада, 2015 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Milka 4 407 Опубліковано: 30 листопада, 2015 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах