kesha876 9 347 Опубліковано: 16 січня, 2020 Дама заходит в автосалон Лексус, и сразу видит машину своей мечты. Она подходит к машине, открывает дверцу, ощупывает кожаные сиденья, и в этот момент случайно пукает. Она быстро оглядывается вокруг, надеясь, что сзади никого нет, и, как назло, сзади нее уже стоит менеджер. — Чем я могу вам помочь, мадам? — спрашивает он. Смущенная дама отвечает: — Я бы хотела узнать цену этой машины. Менеджер говорит, улыбаясь: — Мадам, если вы пернули, всего лишь прикоснувшись к машине, вы усрётесь, услышав цену! 1 12 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ёрмунганд 13 821 Опубліковано: 16 січня, 2020 8 часов назад, |Riko| сказал: Как программист маркетологу скажу, что Поручик Ржевский в "Войне и мире" ну никак не мог быть потому, как был придуман в середине 20 века. Но это тонкости проекта "Война и мир" 😂 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lisichkus 29 381 Опубліковано: 17 січня, 2020 3 3 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lisichkus 29 381 Опубліковано: 17 січня, 2020 5 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lisichkus 29 381 Опубліковано: 17 січня, 2020 1 10 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
|Riko| 116 Опубліковано: 17 січня, 2020 9 часов назад, Ёрмунганд сказал: Как программист маркетологу скажу, что Поручик Ржевский в "Войне и мире" ну никак не мог быть потому, как был придуман в середине 20 века. Но это тонкости проекта "Война и мир" 😂 Как девопс програмисту скажу... И как бы странно это не звучало, я с вами согласен! 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djan 477 Опубліковано: 17 січня, 2020 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 17 січня, 2020 7 годин тому, lisichkus сказав: САМ СЕБЕ ПЕРЕХИТРИВ Поїзд Київ — Станіслав Уночі в Попельні став. З напівтемного перону Втиснувсь дядько до вагону. «Хоч людей і тьма, та їх Одурю я геть усіх, Улаштуюсь! — мислить дядько.— Я ж не тюхтя-безпорадько». Хитруватий склавши план, Зиркнув дядько в чемодан, Скрикнув «ой!» та без балачки Попід лавку лізе рачки. Що шукаєте ви там? — Знявся лемент, шум і гам. – Я ловлю, а не шукаю. Все одно її спіймаю!.. — Кицьку ловите свою? — Та не кицьку, а змію! Десь сюди вона, погана, Шугонула з чемодана. Вчувши дику новину, Зникли люди — в мить одну! … З’ївши з салом паляницю, Виліз дядько на полицю. Спить він смачно, аж хропе: Сам-один — на всі купе! А в години у ранкові Погукав провідникові: А чи скоро Станіслав? Не проїхав, не проспав?..— З ліхтарем в руці з-під лавки Провідник дав точні справки: Де там скоро! Спи й не бійсь. Вчора йолоп тут якийсь Здуру випустив гадюку, Відчепили нас на муку. От і кукаєм «ку-ку!» У Попельні в тупику! (с) Павло Глазовий 1961 1 3 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djan 477 Опубліковано: 17 січня, 2020 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djan 477 Опубліковано: 17 січня, 2020 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах