ignatiusP 11 823 Опубліковано: 8 лютого, 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 014 Опубліковано: 8 лютого, 2020 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kesha876 9 347 Опубліковано: 8 лютого, 2020 Так вот ты какой, Аленький Цветочек... 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Металлург 720 Опубліковано: 8 лютого, 2020 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 6 457 Опубліковано: 8 лютого, 2020 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shmikl 6 751 Опубліковано: 8 лютого, 2020 3 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shmikl 6 751 Опубліковано: 8 лютого, 2020 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shmikl 6 751 Опубліковано: 8 лютого, 2020 3 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 8 лютого, 2020 Фільологічні дослідження. Коли доречно і потрібно вживати слово «курва» Слово «курва» є вигуком, що виражає широкий спектр емоцій. Наприклад: Скрытый текст Ліфт, останній поверх. - Вам вниз? - Нє,курва, вбік! 😌😌😌 - Тещо, Вам плита потрібна? - Газова? - Нє, курва, мармурова! 😇😇😇 Суд, - свідок, що Ви робили 16 березня 2016 року об 11 годині 42 хвилини? Свідок, - ну, я сидів у кріслі з календарем і дивився, курва, на годинник! 😁😁😁 Залізничниця запитує у чоловіка, що біжить за поїздом і розмахує руками: - Чоловіче Ви, що на поїзд запізнилися? - Нє, курва, я його з вокзалу виганяю! 😈😈😈 Приходить хлоп до лікаря і висовує такий маленький-маленький член. Лікар дивиться і питає. - Скаржитеся? Хлоп: нє курва, похвалитися прийшов! 😽😽😽 - У мене хом'як помер. - Що просто взяв і помер? - Ні, курва, зі спецефектами! 😵😵😵 Підходить на базарі чоловік до бабки , яка торгує картоплею. - Бабусю, у Вас картопля на посадку? - (єхидно) - нє, курва, на зліт! 😩😩😩 Стає мужик іншому на ногу в автобусі. - Ой вибачте! - Ти що, курва, інтелєгент? - Ні, ні, що Ви... таке ж бидло як і ви! 😪😪😪 Війна, через окоп переїхав танк. Один солдат іншому. - Шо, Йване, обісрався зі страху? - Нє, курва, від скаженої ненависті до ворога. 😠😠😠 - Вам батон нарізний? - Ні, курва, гладкоствольний! 😇😇😇 Вранці виходжу з душу з намотаним рушником на голові, мій питає. - Ти, з душу? - Нє, курва, з Мальдівів прямим рейсом! 😤😤😤 Начальник - секретарці. - Зберіть всіх співробітників на нараду, терміново! - По селектору? - Нє, курва, через «фейсбук», так скоріше буде! 😠😠😠 Йде мужик в одному чоботі. - Чоловіче, Ви, що чобіт загубили? - Нє, Курва, Знайшов! 😉😉😉 - Дайте, будь ласка, мотузку і мило. - Ви, що, вішатися зібралися? - Нє, курва, зараз помиюся і в гори! 😿😿😿 - Я забула вдома праску вимкнути! - І, що, у тебе тепер все згорить? - Ні, курва, все погладиться! 😠😠😠 Секретарка. - Номер, який Ви надали, не відповідає ... - Що, зовсім? - Ні, курва, перші дві цифри відповіли, а решта мовчать! 😷😷😷 А я взагалі не вживаю це слово. Навіть, якщо наступаю босоніж на ЛЕГО, або не можу знайти кінець скотча. Адже я ж, курва, ІНТЕЛІГЕНТ! (с)Остап Гром 2 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lisichkus 29 381 Опубліковано: 9 лютого, 2020 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах