SanderEA 3 313 Опубліковано: 28 грудня, 2015 Не могу оплатить годовую подписку. Карта Ощадбанка. Или проплатить можно только з карты Приват Банка? Можно с любой, возможно у Вас проблемы с самой картой (не хватает лимита, запрещены оплаты в Интернет и т.п.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siua 180 Опубліковано: 28 грудня, 2015 Не можу оплатити ні річну ні піврічну підписку - гроші знімаються і зразу повертаються на картку. Віза. Відома проблема чи так тільки в мене? Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanderEA 3 313 Опубліковано: 28 грудня, 2015 Не можу оплатити ні річну ні піврічну підписку - гроші знімаються і зразу повертаються на картку. Віза. Відома проблема чи так тільки в мене? Дякую Больше жалоб не поступал. Позвоните в банк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seva 421 Опубліковано: 28 грудня, 2015 до 30 напишите о возможности проплаты на год 1 января? причина всем известна льготный период привата 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siua 180 Опубліковано: 28 грудня, 2015 В банк дзвонив - відповідь була - проблеми десь на вашій стороні (гроші знімаються, але через пару сек повертаються). Перенесемо діалог оффлайн? Это Вам надо писать в liqpay Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вечность 13 Опубліковано: 29 грудня, 2015 В банк дзвонив - відповідь була - проблеми десь на вашій стороні (гроші знімаються, але через пару сек повертаються). Перенесемо діалог оффлайн? Это Вам надо писать в liqpay Случайно Виза не Сбербанка? Ликпей почему то с Визами сбера работать не хочет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
кира 18 Опубліковано: 29 грудня, 2015 Не могу сделать проплату с visa приват .Пишет превышен лимит . Можно прислать на почту счет на подписку по акции. в поддержку писала , там молчат .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan1978 24 Опубліковано: 29 грудня, 2015 Не могу оплатить счет с маестро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olg@ 161 Опубліковано: 29 грудня, 2015 Подписка заканчивается 8.02.16,можно продлить завтра на 3 месяца по старой цене 240гр? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanderEA 3 313 Опубліковано: 30 грудня, 2015 Подписка заканчивается 8.02.16,можно продлить завтра на 3 месяца по старой цене 240гр? Утром можно, До обеда цены должны подняться, так что поспешите. p.s. подписались бы уже на год Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах