+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 Одного разу прийшов квітникар до перукаря постригтися. Коли прийшла черга платити, перукар сказав: «Я не можу взяти гроші. На цьому тижні я стрижу на громадських засадах ». Квітникар подякував йому і пішов. На наступний ранок, коли перукар прийшов відкрити свій заклад, перед дверима він знайшов лист подяки і дванадцять троянд. Потім прийшов постригтися пекар, але коли він хотів заплатити, перукар сказав: «Я не можу взяти гроші. На цьому тижні я стрижу на громадських засадах ». Пекар, задоволений, пішов. На наступний ранок перукар виявив біля дверей лист подяки і дванадцять тістечок. Прийшов стригтися сенатор і коли зібрався платити, перукар знову- таки сказав: «Я не можу взяти гроші. На цьому тижні я стрижу на громадських засадах ». Сенатор зрадів і пішов. На наступний день, коли перукар прийшов на роботу, біля дверей стояло дванадцять сенаторів, десять депутатів, п'ятнадцять радників, мер і кілька міністрів, дружина мера і шість дітей - все на безкоштовну стрижку. У цьому, дорогий мій друг, і полягає різниця між звичайними людьми і членами групи «чесних» людей, які нами керують. 2 4 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 Ну і всіляке : 8 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 3 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 1 час назад, Святослав Т сказал: это если трусы Версаче куплены на последние деньги, а если и трусы и штаны Версаче, то там нечем хвастаться в трусах))) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 https://youtu.be/hGdA6XEsYcA Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 1 2 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 4 часа назад, Анджелина сказал: а если и трусы и штаны Версаче, то там нечем хвастаться в трусах))) Да кто его знает... Нужно пробовать однако... 😀 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 31 жовтня, 2019 Пробачте, Шановні телеглядачі, трошки був зайнятий І щоби Вас відволікти від справ насущних...., регочемось далі : 3 1 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах