Close button

Війська РФ вночі атакували три теплоелектростанції – ДТЕК

Війська РФ вночі атакували три теплоелектростанції – ДТЕК
Фото: dtek.cоm

Під час нічного обстрілу 8 травня російські війська атакували три теплоелектростанції компанії ДТЕК, є пошкодження обладнання.

Про це йдеться в повідомленні ДТЕК.

"Серйозно пошкоджено обладнання. Енергетики в ці хвилини працюють над ліквідацією наслідків атаки", – повідомили у компанії.

Зазначається, що це вже пʼятий масований обстріл енергетичних обʼєктів компанії за останні півтора місяця. Востаннє росіяни атакували теплоелектростанції ДТЕК під час масованих атак 22 та 29 березня, 11 та 27 квітня.

У компанії нагадали, що з початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції ДТЕК були обстріляні близько 180 разів. За цей період від обстрілів на станціях 51 працівника було поранено, три енергетики загинуло.

Нагадаємо, у ніч на 8 травня росіяни завдали нового масованого удару по Україні. Відомо, що окупанти випустили ракети зі стратегічних бомбардувальників. Також були пуски "Шахедів".

Під ударом ворога була енергетика. У міністерстві енергетики повідомили, що були атаковані об’єкти генерації та передачі електроенергії у шістьох областях - Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій.

Новини

Популярні теми форуму

analytics