Close button

Смертельна ДТП під Києвом: підозрюваний заарештований

Смертельна ДТП під Києвом: підозрюваний заарештований

Шевченківський районний суд Києва взяв під варту Антона zhelepu, якого підозрюють у скоєнні ДТП, в результаті якого загинули чотири людини з однієї сім 'ї, передає кореспондент УНН, повідомляє УНН.

"Слідчий суддя взяв клопотання. про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою щодо zhelepe задовольнити, застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Термін дії постанови про утримання під вартою - до 9 вересня ", - сказав суддя.

Нагадаємо, напередодні підозрюваний визнав у суді свою провину, а також відмовився від послуг адвоката. Додамо, що перед початком засідання Желепа заявив, що марихуану приймав за день до ДТП.

Як повідомляв УНН, у затриманого за масштабне ДТП під Києвом, в якій загинули чотири людини з однієї сім 'ї, за результатами тестування приладом Drager визначений зміст алкоголю 1,32 проміле.

Так, у неділю ввечері, орієнтовно за 5 кілометрів від Києва на Старообухівській трасі сталася автомобільна аварія, в якій зіткнулися легковика Hyundai і Mercedes, в результаті чого загинули чотири людини.

Ганна Мурашка

Читайте також: затриманому за ДТП під Києвом водієві повідомили про підозру

Новини

Популярні теми форуму

analytics