Close button

Разумков оцінив наслідки коронакризу

Разумков оцінив наслідки коронакризу

Однією з ознак поступового виходу української економіки з кризи Дмитро Разумков називає прогрес у виконанні бюджету, повідомляє Banker.ua.

Незважаючи на те, що в економіці України сьогодні простежується позитивний тренд, говорити про те, що ми пройшли найгіршу точку кризи, поки рано. Таку заяву під час підсумкової прес-конференції в понеділок зробив голова українського парламенту Дмитро Разумков, передає Banker.ua з посиланням на матеріали Інтерфакс-Україна.

За словами Дмитра Разумкова, українська економіка поступово виходить з кризи. Проте, говорити про серйозне відновлення на сьогоднішній день "передчасно".

Економічна криза, з якою зіткнувся світ внаслідок пандемії коронавірусу, політик порівнює з економічними проблемами, що виникли після Другої світової війни.

Водночас, однією з ознак поступового виходу української економіки з кризи голова ВР називає прогрес у виконанні бюджету, що спостерігається протягом останніх 1,5-2 місяців.

Так, якщо за до червня йшлося про виконання бюджету на 88%, то вже зараз показник зріс до 92%, зазначає Дмитро Разумков.

Разумкова підозрюють у лобізмі роботи ломбардів

Новини

Популярні теми форуму

analytics