Close button

Гороскоп на тиждень з 7 - 13 грудня: що пророкують зірки

Гороскоп на тиждень з 7 - 13 грудня: що пророкують зірки

Ці прості поради Павла Глоби допоможуть вам правильно спланувати справи і зрозуміти, як себе будуть вести в ці сім днів зірки та планети. Нехай цей період часу буде для вас максимально продуктивним, повідомляє Slovofraza.

Овен

У Овнів є реальна можливість стати щасливішим і успішнішим в кінці тижня. Вихідні можна присвятити романтиці, побаченням, новим знайомствам. Найбільш складним періодом стане середина робочого тижня. Необхідно буде зміцнити свою енергетику, щоб захиститися від людей-маніпуляторів та інших токсичних особистостей. Потрібно бути готовими до самостійності і до того, що допомогти Овнам буде просто нікому. У фінансовій сфері можливі серйозні зміни і поява нової мотивації, ентузіазму.

Телець

Тельцям варто почати проявляти більше активності в любові. Особливо це стосується тих, хто ще поки самотній. Краще поки обмежитися фліртом і спробами пізнати один одного. Серйозні стосунки бажано не починати, або попередньо перевіряти сумісність. Всім, хто вже в стосунках, доведеться зіткнутися з ревнощами та нерозумінням. У фінансовій та робочої сферах час буде важливим, але непростим. Необхідно відмовитися від тих справ і проектів, які забирають багато сил, але не дають нічого натомість.

Читайте також: Гороскоп на 7 грудня: Водоліям чекає непростий вибір

Близнюки

У будь-яких невдач є свої енергетичні причини. У понеділок в Близнюків буде одна причина проблем - вкрай несприятливе становище зірок і планет. Це означає, що прийшов час для обережності. 9 і 10 грудня, навпаки, стануть днями, коли планети і зірки візьмуть дуже вдале положення та почнуть транслювати удачу. У середу та четвер, а також в самому кінці тижня Близнюків можуть очікувати приємні зміни. Павло Глоба радить не забувати про допомогу близьким в домашніх справах. У роботі та бізнесі поки взагалі краще не ризикувати.

Рак

У Раків буде аж чотири дуже яскравих та сприятливих з енергетичної точки зору дні: 7, 8, 11 і 12 грудня. Зірки на їхньому боці, але 9 числа все ж доведеться проявити деяку обережність. В інший час Раків чекає велика удача в рішенні складних рутинних завдань на роботі та вдома. Якщо не загострювати відносини з другою половинкою та родичами, тиждень пройде дуже вдало. Також астролог радить допомагати тим, хто потребуватиме допомоги. Доброта Раків врятує безліч відносин.

Лев

Почати тиждень Левам краще з чистки інформаційного поля. Потрібно встигнути до 11 грудня - найбільш несприятливого дня тижня. 9, 10 і 13 грудня - найсприятливіші дні. Астролог повідомляє, що в цей час можна займатися шопінгом, рекламувати себе на ринку праці, щоб знайти кращу роботу або отримати підвищення. Дуже великий успіх чекає Левів у сфері любові. У другій половині тижня варто активізуватися всім, хто знаходиться в пошуках відносин. Сімейним Левам і тим, хто в стосунках, бажано проводити більше часу з близькими.

Діва

Особливо важливою вона стане на самому початку даного періоду. Перші дні будуть дуже непростими і непередбачуваними. Дуже важливо на цьому тижні займатися вирішенням поточних проблем - як вдома, так і на роботі. 11 та 12 грудня - найсприятливіший час для закоханих Дів, які перебувають у шлюбі або в стосунках. Це буде дуже яскраве завершення тижня. Також удача чекає і самотніх представників Знака, але в трохи меншому ступені.

Читайте також: 7 грудня: яке сьогодні свято і що не можна робити

Терези

У вже існуючих відносинах багато чого буде залежати від думки та бажань партнера. Не потрібно сперечатися і плисти проти течії. Зайва ініціативність може стати для Терезів каменем спотикання. Варто дочекатися вихідних - найбільш сприятливого часу цього тижня для любовної активності. У справах та роботі варто проявляти активність в будні дні, забувши про інші проблеми. 9 грудня, у найбільш несприятливий день, робота допоможе обійти стороною неприємні думки.

Скорпіон

Скорпіонів можуть оточити токсичні люди, негативні думки та енергетичні вампіри. Піком їх діяльності стане 11 грудня - найнебезпечніший день тижня. Найбільш творчим настрій планет і зірок стане в перші два дні тижня - 7 і 8 грудня. З перших хвилин грудня потрібно діяти, причому дуже швидко та рішуче. Прийшов час займатися фінансовими питаннями. Можна відкривати новий рахунок в банку, оформляти іпотеку і кредити, змінювати валюту, купувати нерухомість, автомобілі, вкладатися в новий бізнес. У любові Скорпіони теж будуть дуже вдалими.

Стрілець

Перший млинець буде грудкою для Стрільців. Понеділок - складний час через дисонанс планет та зірок. Зарядити себе удачею на весь день Стрільцям допоможе позитивна енергетика. На початку тижня доведеться зустрітися з наслідками прийнятих раніше неправильних рішень в любові. Всім, хто хоче знайти любов, варто робити для людини більше хорошого. Також це буде важливо і тим, хто в стосунках. У роботі та бізнесі Стрільців чекає велика удача, особливо якщо справа стосується якихось нових проектів. Піком позитивної енергії стануть 9 і 10 число.

Козеріг

Козерогам краще якомога більше спілкуватися зі щирими людьми і вчитися у них відкритості. Це стане відмінною підмогою до удачі в любові. В амурних справах найбільшим ворогом Козерогів стане поспіх. Потрібно розібратися в собі, своїх почуттях, в обстановці та складних ситуаціях, якщо вони є. Не варто поспішати з прийняттям рішень. Те ж саме стосується і сфери грошей, роботи та бізнесу. Потрібно на час відкласти прийняття серйозних рішень. Особливо небезпечними стануть ризики і авантюри 9 числа - в день, коли зірки та планети увійдуть в дисонанс.

Читайте також: 10 добрих фільмів для затишного зимового вечора

Водолій

Водоліям варто бути дуже обережними у відносинах зі складними людьми. Якщо хтось закоханий в таку людини, це може привести до серйозних проблем. Велика удача чекає Водоліїв, які в пошуках другої половинки. Настає дуже сприятливий час для романтики та знайомств. Якомога більше часу варто приділяти родичам та друзям. У фінансовій сфері можна покластися на свій розум та на творчий підхід до справ. Не потрібно боятися неординарних рішень. Потрібно шукати нові шляхи вирішення звичних проблем.

Риби

Велика удача й успіх чекають Риб в кінці цього тижня. З іншого боку, навіть на самому його початку проблеми будуть досить невеликими, тому потрібно навчитися не переживати через дрібниці. В період з 7 по 13 число може з'явитися дуже багато нових можливостей. Погнатися за всіма ними не вийде. Потрібно вибрати для себе найголовніший напрямок. Павло Глоба радить вже в понеділок зробити вибір про те, що важливіше на даному етапі - сім'я чи кар'єра. Наздогнати двох зайців не вийде.

Новини

Популярні теми форуму

analytics