Close button

Швидкі кредити: як позичити гроші без проблем

Швидкі кредити: як позичити гроші без проблем

У житті бувають різні ситуації, коли потрібно швидко отримати гроші. Для цього і є швидкі кредити, повідомляє Курс Украины.

Людей, які користуються такими кредитами, можна розділити на три категорії:

1. Випадкові.

У людини немає фінансових проблем і він випадково опинився в скрутній ситуації, наприклад, рахунок у ресторані перевершив усі очікування, а будити друзів опів на дванадцяту ночі не хочеться, простіше за декіль хвилин отримати кредит в автоматичному сервісі і переплатити лише кілька гривень, а потім розрахуватись за кредит наступного дня. Якщо це ваш випадок, то швидкий кредит - відмінний варіант розв'язання проблеми. Рекомендований нами сервіс - Forza credit, AlexCredit и KF.UA.

2. Спонтанні.

Людина побачила акційний товар або забула про чийсь день народження. І тут можна скористатися швидким кредитом, при цьому розуміючи, що це не дуже хороший варіант, який загрожує справді ВЕЛИЧЕЗНИМИ відсотками в разі несплати в строк.

Якщо у вас є на роздуми кілька днів, краще за цей час спробувати кредитну карту.

3. Постійні.

Це люди, які постійно займають «до зарплати». Ось тільки такий спосіб отримати гроші рано чи пізно призведе до біди. Потрібно докласти всіх зусиль, щоб перейти на безвідсоткове кредитування за допомогою кредитної картки або взявши довгостроковий банківський кредит під більш низький відсоток.

Новини

Популярні теми форуму

analytics