Close button

Китайці показали дешевий і стильний електромобіль

Китайці показали дешевий і стильний електромобіль

Мініатюрні автомобілі та електромобілі продовжують користуватися попитом, особливо серед прекрасної половини людства, повідомляє Автоцентр.

Адже міські авто не тільки практичні, а ще й неймовірно економічні. Вони ідеально підходять для щоденних міських поїздок. Так, в даний час вибір в даному сегменті дуже мізерний, але скоро ситуація зміниться.

Вся справа в тому, що на ринок виходить новий компактний електромобіль Pocco Meimei. Модель досягає в довжину 3025 мм, в ширину - 1500 мм, у висоту - 1525 мм. Автомобіль на 335 мм довший, ніж Smart ForTwo. В якості силового агрегату виступає електромотор потужністю 14 або 20 л.с. Запас ходу в 120 км забезпечує батарея ємністю 14 кВтг.

Зовні електрокар виглядає дуже ефектно. Він отримав тонкі світлодіодні фари, які розтягнулися на всю ширину авто, бампер з величезним повітрозабірником, задні ліхтарі у формі бумеранга, з'єднані світловий смугою, і стильні накладки з боків. Завершують образ невеликі колісні диски з хромованими елементами. Салон Pocco Meimei оформлений в досить стильно. У його обробці поєднуються яскраві кольори, фактурні тканини, хромовані і глянцеві елементи. В оснащення увійшла мультимедійна система з сенсорним екраном, мультируль, кондиціонер і камера заднього огляду. Новинка надійде в продаж в Китаї вже на цьому тижні.

Останнім часом в Піднебесній справжній бум на доступні електромобілі з ціною близько $ 5000. Мабуть, за новий Pocco Meimei попросять схожу суму.

bezymyannyj-8.png

Новини

Популярні теми форуму

analytics