Close button

Автосалони отримали право реєструвати нові автомобілі: ВІДЕО

Автосалони отримали право реєструвати нові автомобілі: ВІДЕО

Автосалони в Україні отримали право реєструвати нові автомобілі. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє АвтоПортал.

Відповідну постанову Кабінету Міністрів, яка внесла зміни в процедуру реєстрації авто, взяли ще 16 лютого, а тепер воно вступило в силу.

Покупець зможе поставити авто на облік відразу після покупки і отримати номери і техпаспорт. За словами Арсена Авакова, перше авто вже зареєстрували в автосалоні, причому зайняло це всього 10 хвилин.

nomeravsalone2.jpg

Міністр внутрішніх справ пояснив, що право реєструвати авто можуть отримати автосалони, що займаються оптовою та роздрібною торгівлею транспортними засобами та зареєстровані в Головному сервісному центрі МВС.

Для цього необхідно отримати доступ до Національної автоматизованої інформаційної системи МВС. Автосалони отримуватимуть номерні знаки і бланки техпаспортів.

Поки така опція поширюється тільки на нові автомобілі. Покупець при бажанні зможе відмовитися від цієї послуги і зареєструвати авто своїми силами. До речі, з недавніх пір номера авто в Україні видають за новим принципом.

Новини

Популярні теми форуму

analytics