Close button

Атака на Львів: семеро загиблих, серед них – троє дітей (Оновлено)

Атака на Львів: семеро загиблих, серед них – троє дітей (Оновлено)
Фото: t.me/andriysadovyi

Дві людини загинули та ще 23 постраждали у результаті російського ракетного удару по Львову. Згодом кількість загиблих та постраждалих зросла. Відомо, що серед загиблих вже троє дітей, повідомляє Українська правда.

"Уже двоє загиблих", – повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Також на 7:30 ранку відомо про 19 постраждалих.

Мер Львова Андрій Садовий уточнив, що загинули жінка та чоловік.

"Загиблій 50 років, вона працювала медсестрою-акушеркою у 5-й поліклініці міста Львова. Інформацію про загиблого чоловіка збираємо. Співчуття рідним!", – повідомив міський голова.

Трохи згодом Козицький додав, що кількість постраждалих внаслідок нічної атаки по Львову зросла до 23. Серед потерпілих – 5 дітей.

"Те, що відомо станом на зараз: одна 15-річна дитина перебуває у стані середньої важкості, четверо – мають легкі ушкодження", – уточнив голова ОВА.

Оновлено. Станом на 8:02 кількість загиблих зросла до трьох, попередньо, це 14-річна дівчинка. Також відомо про 25 поранених, повідомив начальник ОВА Козицький.

Оновлено о 9:00. Кількість загиблих зросла до п'яти. Відомо, що загинула ще одна дитина – дівчина 9 років, повідомив Козицький. Кількість постраждалих зросла до 38.

Оновлено о 9:09. Відомо про сімох загиблих, зокрема трьох дітей, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Пошуково-рятувальна операція триває.

Оновлено. Кількість постраждалих зросла до 47 людей. Рятувальники врятували 12 людей, повідомили в МВС.

Оновлення від 12:56. Аварійно-рятувальні роботи з ліквідації наслідків ранкового ворожого обстрілу завершені, повідомили в МВС. Постраждали 53 людини. Сім людей загинули. Психологи ДСНС надали допомогу 103 постраждалим, серед них 16 дітям.

Вранці 4 вересня внаслідок ворожого обстрілу у Львові в районі головного вокзалу у житловому будинку виникла пожежа. Пошкоджено дві школи і багато вікон вибито в центральній частині міста. 

Новини

Популярні теми форуму

analytics