Close button

Синоптики прогнозують "крижаний" вікенд

Синоптики прогнозують "крижаний" вікенд

Українців попереджають про складні погодні умови: через дощі при низьких температурах зберігається небезпека ожеледиці, обмерзання проводів і гілок дерев, повідомляє Курс Украины.

У суботу, 12 грудня, протягом дня найтепліше буде на Чорноморському узбережжі та Закарпатті, +4-6 градусів. На пару градусів прохолодніше - в інших прикарпатських регіонах і Запоріжжі, до якого "присусідитися" Дніпро. В інших західних регіонах і в Полтавській області повітря прогріється до +2 градусів, на решті території очікується +1...-3 градуси. Вночі позитивні температури втримаються в Причорномор'ї та Закарпатті, +1-3, в інших західних регіонах очікується 0...-2 градуси, на решті території підморозить до -1...-6.

По всій території України синоптики прогнозують мокрий сніг з дощем.

Гідрометцентр оголосив I (жовтий) рівень небезпеки 12 грудня днем по всій території України, крім півдня та Закарпаття через сильну ожеледицю.

Вітер східного напрямку, 7-12 метрів в секунду.

У неділю, 13 грудня, Закарпатті та Причорномор'я знову облюбує тепло: вдень там очікується +3-7, у Криму повітря прогріється аж до 12 градусів. Найхолодніше буде в Луганській і Харківській областях, 0... +2, на решті території +1-4 градуси. Що стосується нічних температур, на півдні термометри покажуть +2-5, у Криму +5-7 градусів. У Закарпатті та Запоріжжі очікується +1-3 градуси, на решті території 0...- 3.

Суху погоду прогнозують на сході, в Приазов'ї та Дніпрі. В інших регіонах продовжаться опади.

Східний з переходом до південно-східного вітер, 7-12 метрів в секунду.

У Києві вихідні будуть зі снігом і дощем. У суботу вночі столичні термометри покажуть -4...-6 градусів, удень ртутні стовпчики досягнуть нуля. У неділю вночі очікується 0...-2, вдень повітря прогріється до +1-3 градусів.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics