Close button

Предмети гардеробу чоловіків, які приваблюють жінок

Предмети гардеробу чоловіків, які приваблюють жінок

Нас з дитинства вчать не судити про книгу по обкладинці, але перше враження про людину ми все ж неминуче складаємо по його зовнішньому вигляду. Жінки - не виняток: хоч і вважається, що вони люблять вухами, почуття стилю у чоловікові теж дуже вітається. Хочете дізнатися, що вони в більшості своїй вважають привабливим і що не йде від їх погляду, повідомляє Курс Украины.

І мова йде не тільки про одяг, але і про всілякі дрібниці.

Якщо і є в чоловічому гардеробі вічний, класичний і по-справжньому зухвалий предмет, то це шкіряна куртка. Вироби з натуральної шкіри виглядають дуже дорого і підіймають стиль на абсолютно новий рівень, залишаючи місце для експериментів. Можна створити образ як небезпечного і поганого хлопця, так і шикарного, першокласного модника. Шкіра завжди поза часом і популярна незалежно від трендів, що стрімко змінюють один одного.

54e6d7474c53a414f6d1867dda2931761136d6ed

Джинси - це такий же вічний предмет гардероба, як і шкіряна куртка. Будь-який чоловік, незалежно від віку і типу фігури, потребує парі ідеальних джинсів у своїй шафі. Так, знайти максимально відповідну і зручну пару часто не так просто, проте старання цілком окуповуються, це точно.

Пам'ятайте: класика безсмертна. Не варто віддавати перевагу екстремально обтягуючим або, навпаки, занадто просторим джинсам. Також не варто експериментувати з колірною гамою або надто сміливими дизайнерськими рішеннями. Чорні або темно-сині джинси приталеного, але не обтягуючого крою - найправильніший вибір.

57e2d34b4c57aa14f6d1867dda2931761136d6ed

У сучасному світі костюми найчастіше йдуть у хід тільки для ділових і світських заходів. Але чоловіки надто недооцінюють те незабутнє враження, яке цей одяг має на жінок. Хоча цілком варто було б користуватися цим на побаченнях, оскільки якісний і правильно підібраний за фігурою костюм додає щонайменше відразу 100 очок до привабливості. Будь-якій дівчині приємно не тільки дивитися на елегантно одягненого чоловіка, а й думати, що він спеціально постарався одягнутися так заради неї.

Це цікаво. На думку психологів V-образна чоловіча фігура є ознакою доброго здоров'я і великої кількості тестостерону. Тому при виборі костюма вони радять віддавати перевагу піджакам такої ж форми, тобто приталеним по фігурі. Так ви розставляєте правильні акценти й виглядаєте мужніше за рахунок плечей і сильних рук.

50e9d5434e5ab108feda8460c62e3f7a1c37d6e0

Кажуть, що очі - дзеркало душі. А взуття вважається відображенням стилю. Зараз і жінки, і чоловіки в основному віддають перевагу кросівкам перед всіма іншими варіантами взуття. Але немає нічого більш стильного і красивого, ніж витончене поєднання класичних туфель з костюмами та туфель в стилі casual з джинсами й сорочкою.

Ґрунтуючись на зовнішньому вигляді вашого взуття, жінки можуть інтерпретувати відразу кілька речей про вас. Неякісне взуття здешевлює весь образ і недвозначно натякає на не надто високий рівень життя, зношене й недоглянуте говорить про те, що ви не особливо піклуєтеся про себе і свій зовнішній вигляд. А ось стильні туфлі або мокасини видають гарний смак, вказують на якусь статусність і почуття власної гідності.

Жінки також звертають увагу на сумісність того чи іншого варіанту взуття на різні випадки життя. Так що це саме та частина гардероба, в яку варто інвестувати без докорів сумління.

_mou42va74_big.jpg

В епоху електронних технологій ми звикли перевіряти час виключно за допомогою смартфонів. Годинники - це чи не єдиний аксесуар, який чоловікам варто носити щодня. Це як ваш власний підпис. Згодом можна навіть зібрати колекцію і поєднувати різні варіанти з одягом, змінювати ремінці в залежності від ситуації, щоб вони ідеально доповнювали ваш образ і стиль життя.

Єдине, без надмірностей - діаманти і золото зайві, дівчата в цьому аксесуарі більше цінують простоту і витонченість.

ixe4ke71ij_big.jpg

Про окуляри. В даному випадку багато залежить від уподобань, а головне - від асоціацій і переконань жінки. Наприклад, якщо вона завжди вважала, що окуляри - доля нудних ботаніків, то її цей аксесуар не тільки не зачепить, але і відштовхне. Якщо ж вона колись вирішила, що їх носять харизматичні, інтелектуально розвинені і цілеспрямовані чоловіки, значить, ймовірність того, що вона вважатиме це привабливим, набагато вище. Важливо лише не забувати, що окуляри можуть як прикрасити, так і спотворити обличчя, якщо підібрати їх неправильно, тому підійти до покупки треба з розумом.

50e2d64b4a5ab108feda8460c62e3f7a1c37d6e0

Тетяна Лутова

Новини

Популярні теми форуму

analytics