Close button

Погода на 25 січня: дощ, мокрий сніг, пориви вітру

Погода на 25 січня: дощ, мокрий сніг, пориви вітру

Заморозки, що відступили, поки що навіть не думають повертатися, однак і на сонячний весняний настрій сподіватися не варто. Погода обіцяє бути похмурою, місцями пройдуть дощі та мокрий сніг, повідомляє Курс Украины.

У понеділок, 25 січня, вдень стовпчики термометрів покажуть +4 ... 7°C, хоча в окремих регіонах сходу і на півдні очікується до +10°C. Кримчани можуть згадувати про літній гардероб, оскільки на півострові прогнозується аж +17°C. Найхолодніше буде на заході країни: +2 ... 4°C вдень, до того ж там очікуються найбільш інтенсивні дощі з мокрим снігом.

Нічна температура на заході встановиться на рівні 0...+2°C, а на всій іншій території країни очікується від 2 до 7 градусів вище нуля.

Боротьба циклону з антициклоном закінчилася впевненою перемогою першого.

У всіх областях, крім східних, очікуються пориви вітру до 15-20 м/с, через опади можлива ожеледиця на дорогах (І рівень небезпеки, жовтий).

Метеорологи попереджають про 3-й (значний) рівень небезпеки лавиноутворення в гірських регіонах Закарпатської та Івано-Франківської областей.

У Києві очікується дощова погода. Вночі варто очікувати 2...4 градусів вище нуля, а вдень температура підніметься до +5...7 за Цельсієм.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics