Close button

Погода на 27 січня: сонця чекати не варто

Погода на 27 січня: сонця чекати не варто

Україну повністю охопив циклон, так що сонячних днів поки чекати не варто. Погода буде похмурою і мокрою: в західних і центральних областях прогнозують сніг та дощ зі снігом, на сході - дощ, повідомляє Курс Украины.

У середу, 27 січня, середня температура по Україні встановиться в районі нуля градусів. У західних областях обіцяють незначні нічні заморозки - -2...-4°C, тоді як днем температура буде на рівні -1...+1 градуса. У східній же частині країни очікується потепління аж до +8°C протягом дня. Вночі синоптики прогнозують 3-5 градусів тепла, але може бути й +6°C. Найтепліша погода порадує жителів Криму - до +15 градусів вночі й +19 вдень.

Опади зміняться із заходу на схід. У Львівській, Хмельницькій та Рівненській областях буде зимно і сніжно. Жителі Черкаської та Кіровоградської областей можуть чекати снігу, але без особливих заморозків. На Полтавщині прогнозують дощ зі снігом, а в Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській областях - дощі.

У всіх регіонах можливі пориви вітру до 15-20 м/с, на Заході зберігається небезпека ожеледиці (І рівень небезпеки, жовтий).

У гірських районах Закарпатської та Івано-Франківської області досі залишається 3-й (небезпечний) рівень лавиноутворення.

У Києві очікують незначні опади у вигляді снігу або мокрого снігу. Вдень і вночі температура буде в межах -1...+1 градуса за Цельсієм.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics