Close button

Погода на 2 лютого: частину України заллють дощі

Погода на 2 лютого: частину України заллють дощі

Україна опиниться між двох метеорологічних "вогнів": в одній частині країни буде сухо, але холодно, а в іншій - тепло й волого. Така різна погода пояснюється тим, що східні регіони зачепить циклон, повідомляє Курс Украины.

У вівторок, 2 лютого, в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях повітря прогріється. Днем можна очікувати до +11°C, в середньому +7...+9 градусів, а вночі - +6...+8°C. Тепло буде і в Криму - стовпчики термометрів покажуть 10-13 градусів тепла протягом дня і 9-12 вночі. У центральних і західних регіонах, навпаки, слід готуватися до похолодання. У Рівненській, Житомирській, Київській і Чернігівській областях нічна температура досягне -11 градусів Цельсія, а вдень буде коливатися в межах -5...-1°C. На Львівщині, Івано-Франківщині та Закарпатті прогнозують стабільні -4...-2 градуси вночі й +1...+3 вдень.

У холодних західних і центральних областях обіцяють похмуру суху або з невеликими опадами погоду. Тільки в Київській і Житомирській областях прогнозують невеликий сніг. Східну й південно-східну Україну заллють дощі, Дніпро й Запоріжжя, ймовірно, з мокрим снігом.

На всій території країни буде діяти Ⅰ (жовтий) рівень небезпеки. Серед причин - ожеледиця, пориви вітру до 15-20 м/с, налипання мокрого снігу.

Небезпека лавиноутворення у Львівській області, як і раніше, оцінюється як низька. У горах Закарпатської та Івано-Франківської областей вона буде помірною.

У Києві очікується незначний сніг, що йде з перервами. Денна температура буде в межах -4...-1°C, а вночі повітря може охолонути й до 8 градусів морозу. Швидкість вітру досягне 7-11 км/ч.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics