Close button

Погода на третє лютого: де обіцяють рясні опади

Погода на третє лютого: де обіцяють рясні опади

Синоптики прогнозують невелику кількість опадів у зв'язку з антициклоном. Втім, погоди на заході України це не стосується: обіцяють мокрий сніг і рясні дощі, повідомляє Курс Украины.

У середу, 3-го лютого, стовпчики термометрів будуть повільно повзти вгору. У Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях очікується +5...+8 градусів Цельсія вдень і 0...+2°C вночі. Тепліше буде і в південних регіонах - Одещині, Миколаївщині та Херсонщині. Тут днем може бути +6...+8°C, а вночі - близько 0...+1. Східні області продовжать насолоджуватися гарною як для сезону температурою: вдень до +10 може чекати Азовське узбережжя, +5...+7 - жителі Дніпропетровської, Харківської, Луганської областей. Вночі температура в цій частині країни опуститься до +1...+4°C. Кримчани відзначать потепління до +12...+14 градусів і невелике охолодження повітря вночі.

Рясні опади випадуть на заході та північному заході України. Переважно це буде мокрий сніг з дощем. На схід від Вінницької області, за прогнозами метеорологів, сухо. Хіба що циклон, що бушує в Росії, зачепить частини Донеччини та Луганщини й проявиться у вигляді дрібного дощу.

У центральних і західних регіонах встановлять Ⅰ (жовтий) рівень небезпеки через ожеледицю.

Гідрологи попереджають про те, що рівень води в річці Ворскла в Полтавській області зріс на 2 см, так що не виключаються розлив і підтоплення.

У гірських районах Івано-Франківщини значний рівень загрози сходження лавин. У горах Закарпаття та Львівщини небезпеку оцінили як помірну або низьку.

У Києві температура повітря буде коливатися в межах -5...-3°C вночі й 1...3 градусів тепла вдень. Протягом дня й увечері можливі опади: мокрий сніг та дощ. Швидкість вітру - 11-14 км/год.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics