Close button

Проросійські канали могли заблокувати ще в 2018 році, — Кошкіна

Проросійські канали могли заблокувати ще в 2018 році, — Кошкіна

Ініціатива заблокувати проросійські телеканали з'явилася ще у 2018 році, проте до вчорашнього дня її приводити у виконання не поспішали, повідомляє Курс Украины.

Про це написала головний редактор порталу LB.ua Соня Кошкіна у своєму Телеграм-каналі.

"У базі сьогоднішнього (від 02.02.2021 — прим. ред.) рішення РНБО лежить... рішення парламенту від 2018-го року. Тоді з ініціативи Нарфронта зал попросив РНБО обмежити роботу каналів, що де-факто потурають країні-агресору. Як обгрунтування - перевірка СБУ. Спікер Парубій документ підписав. Але, за дивним збігом обставин, СБУ з перевіркою не поспішала ...", - пише Кошкіна.

Головред LB.ua зауважує, що справу вирішили зупинити в переддень виборів, і "Банковій не з руки було з шанованими людьми лаятися. Тим паче якщо з ними ведуться спільні справи ".

"Тому рішення Ради поклали під сукно. А ось тепер прийшов час - дістали. І матеріалів перевірки СБУ цілком достатньо. Покроковий план - що робити далі, в якій послідовності, як зміцнювати позиції і не здати назад, теж готовий. Юридичні аспекти (судові) теж прораховані", - говорить журналістка.

Новини

Популярні теми форуму

analytics