Close button

Шарій розкритикував закриття телеканалів і обізвав Потураєва Геббельсом

Шарій розкритикував закриття телеканалів і обізвав Потураєва Геббельсом

Політик і блогер Анатолій Шарій випустив відео, в якому висловив свою позицію з приводу блокування телеканалів 112, ZIK і NewsOne, повідомляє Курс Украины.

На YouTube ролик з'явився 4 лютого.

"Зеленський втратив зв'язок з реальністю", "Знищує свободу слова", "Демонстративно плює на Конституцію України", - саме з таких тез почалося відео.

Для демонстрації своєї думки Шарій привів фрагменти інтерв'ю з главою РНБО Даниловим, який сказав, що "мова йде про інформаційний тероризм". Блогер відповів, що "він ввів в кримінальний кодекс нову статтю, по якій можна залучити будь-якого блогера і будь-який телеграм-канал".

Також Анатолій Шарій прокоментував слова нардепа від СН Потураєва, що розмірковував, чим по суті є телеканал. У грубій формі блогер заявив про вибірковість думок уряду і порівняв Потураєва з Геббельсом (міністр пропаганди в нацистській Німеччині, соратник Гітлера - прим. ред.).

Ключова теза Шарія - тиск йде проти 4 каналів (до раніше заборонених він додав і свій власний), а всі інші, зокрема "5 канал", що належить Петру Порошенку, "правильні й не мають нічого спільного з пропагандою".

"Мавпі дали гранату... Тепер вони (чинна влада, включаючи Володимира Зеленського) без суду будуть вводити санкції проти власних громадян, тому що потрібно просто когось викреслити", - резюмував блогер Шарій.

Новини

Популярні теми форуму

analytics