Close button

Погода на 16 лютого: буде дуже холодно, але сухо

Погода на 16 лютого: буде дуже холодно, але сухо

Жителям України варто готуватися до сильних заморозків. За прогнозами синоптиків, в країні буде дуже холодно, але сухо і часом навіть сонячно, повідомляє Курс Украины.

У вівторок, 16 лютого, антициклон принесе суттєве похолодання в усі регіони. На заході країни в середньому очікується -15...-13°C вночі й -9...-7 градусів вдень. Вище нуля стовпчики термометрів зможуть піднятися тільки на Закарпатті - там днем прогнозують -1...+1 градус. Найхолодніше буде в Північній і Центральній Україні. У Чернігівській і Сумській областях в темний час доби повітря охолоне до -24...-22°C, а вдень прогріється не більше ніж до -12...-10. У Черкаській, Полтавській і Харківській областях варто чекати до 20 градусів морозу вночі та -11...-9°C протягом дня. Найбільш "теплими" виявляться південні та південно-східні регіони, в тому числі й Крим: там вночі повинно бути не нижче 14 градусів з позначкою "мінус", а днем середня температура буде триматися в межах -7...-5 за Цельсієм.

Опадів на більшій частині території України не очікується, навпаки, обіцяють появу сонця. Невеликий сніг може випасти хіба що на Івано-Франківщині, Черкащині та Кіровоградщині.

По всій країні буде встановлено зелений рівень небезпеки - будь-які катаклізми мають бути відсутні.

У горах Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей все ще буде підтримуватися значний рівень небезпеки сходження лавин.

У Києві буде хмарно з проясненнями, без опадів. Денна температура повітря - -12...-10 градусів, нічна - -18...-16. Швидкість вітру - 4-11 км/год.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics