Close button

Прогноз погоди: сонця буде більше, аніж опадів

Прогноз погоди: сонця буде більше, аніж опадів

В Україні встановиться холодна і переважно суха погода. Жителям західних, центральних і північних областей варто готуватися до дуже холодних ночей, повідомляє Курс Украины.

У п'ятницю, 19 лютого, зв'язку з укоріненням антициклону в більшій частині областей похолодає. На заході нічна температура опуститься до -22...-19°C, а вдень підніметься до -8...-6 за Цельсієм. Виняток - Закарпаття: -9...-7 вночі та 1...3 з позначкою "плюс" протягом дня. У центральних і північних регіонах стовпчики термометрів опустяться до відміток -24...-20 в темний час доби й піднімуться до -12...-10 у світлий. Зазвичай "теплі" південь і схід також зіткнуться з нічними заморозками - в середньому -12...-10°C, до -16 в Дніпропетровській і Миколаївській областях. Днем в цих регіонах буде -4...-1°C. У Криму прогнозують більш щадні умови: 1-3 градуси морозу вдень і 5-7 - вночі.

По всій країні, за винятком Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, де очікується нічний сніг, буде сухо, хмарно з проясненнями.

Стан доріг буде повністю безпечним - вся країна в "зеленій" зоні.

Імовірність сходження лавин в горах Львівщини, Закарпаття та Івано-Франківщини оцінюється як помірна.

У Києві очікується суха погода, ясна днем і хмарна вранці та ввечері. Температура коливатиметься в межах від -12 до -10°C вдень і -22...-20 вночі. Швидкість вітру - 7-14 км/год.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics