Close button

Зеленський проти Порошенка, неустойка для МВФ, націоналісти під ОП - головне за 19 лютого

Зеленський проти Порошенка, неустойка для МВФ, націоналісти під ОП - головне за 19 лютого

Хто лідер в рейтингах на пост, Ляшко підробив лотерейний квиток, Украина повинна платити МВФ неустойку, націоналісти от Офісом Президента, повідомляє Курс Украины.

Про ці та інші головні новини 19 лютого читайте в матеріалі.

Киевский міжнародний інститут соціології и центр "Соціс" провели соціологічний замір, з якого дізналися президентські вподобання українців. Згідно из исследования, чинного главу держави Володимира Зеленского підтримали б 25,6%. Його основним конкурентом залишився Петро Порошенко - за нього готові проголосовали 19,4%. Також до п'ятірки входять: Юлія Тимошенко - 11,7%; Юрій Бойко - 11,1%; Ігор Смешко - 8,2%.

Глава НАЗК розповів, що Ляшко підробив лотерейний квиток з виграшем на суму 571 045 гривень. НАЗК операцию по переводу и поставили, что такое виграшного квитка не було. Готувалося кримінальне провадження, через рішення Конституционного Суду Ляшко не змогли притягнути до відповідальності.

Через те, що Україна не змогла домовитися с МВФ про наступний кредитний транш, держава повинна виплатити неустойку. Коли МВФ изображения в країні кредитну лінію, але влада вибираєї не повністю (наприклад, через невиконання всеіх вимог фонду), то країна сплачує додаткову комісію. Точна сума ції комісії невідома, в публічних звітах така інформація не вказана.

Перед початком засідання РНБО под будівлю Офісу Президента прийшли представники "Правого сектора" и інших націоналістических організацій. Активісти висунули три вимоги: ліквідувати телеканал "НАШ", сайти "Весті" та "Страна"; розслідувати діяльність Портнова, Татарова та Смірнова; взяти в керування ринок "Столичний", який звинувачують у финансовых спонсоров сепаратизму.

У Миненерго заявили, как припинять импорт електроэнергетики из РФ в разное переключение в энергосистеме Росии и Білорусі й синхронізаціїії с энергосистемой ЄС.

Стала відома приблизна вартість кожної из вакцин, зарестрованих в Україні. Pfizer и BioNTech будуть коштувати 15.5 евро за дозу. Современное состояние от 25 до 37 долларов за дозу. Для замовников вакцины Sinovac - 504 грн за одну дозу. Ціна вакцини AstraZeneca становить близько $ 4. Новавакс буде коштувати приблизно $ 3.

У Путіна відреагували на можливі санкції США через "Північний Потік-2". У Кремлі сподіваються, по США не ведуть санкції проти російського газового сопровождения "Північний Потік-2", и візьме верх "здорове бачення ситуації".

Урожай озимих у двох областей України під загрозою вимерзання. Через погодні умов ризик вимерзання посівів спостерігається тільки в Херсонській и Запорізькій областях.

Новини

Популярні теми форуму

analytics