Close button

Ось вам і локдаун: британці масово лишили домівки через раптове потепління

Ось вам і локдаун: британці масово лишили домівки через раптове потепління

У Британії в перерві між дощами настали теплі деньки - температура повітря піднялася до 60 ° F (близько 15 ° C). У зв'язку з цим жителі країни масово вийшли на прогулянки, ігноруючи карантинні обмеження, повідомляє Курс Украины.

Найближчі кілька днів стали в Британії найжаркішими в 2021 році, передає Daily Mail .

Оскільки рівень зараження COVID-19 знизився на 10 відсотків у порівнянні з минулим тижнем, багато хто відправився на вулицю, щоб трохи полегшити ізоляцію і максимально використовувати рідкий сухий день.

Згідно з правилами карантинних обмежень в Великобританії, спільний відпочинок дозволено організовувати не більше ніж 2 людям з 2 сімей (без урахування дітей). Фото же красномовно показують, що британці віддали перевагу ігнорувати карантин.

Перерва в зливах, якими на цьому тижні обрушилася велика частина Британії, надав натовпам людей прекрасну можливість вийти на вулицю, щоб насолодитися найспекотнішим днем 2021 року. На фото: ці люди були помічені під час перетягування каната в Хемпстед-Хіт, оскільки умови продовжують поліпшуватися.

Вантажівка з морозивом бачить величезну чергу клієнтів, які очікують покупки частування сьогодні в Хемпстед-Хіт, оскільки країна насолоджувалася найспекотнішим днем 2021 року.

Прем'єр-міністр Борис Джонсон має намір викласти свою дорожню карту, щоб вивести країну з режиму третьої національної ізоляції, але багато людей взяли справу в свої руки, щоб погрітися на рідкому сонячному світлі. На фото: люди виходять великими групами, щоб сьогодні в Річмонд-парк максимально насолодитися рідкісним посушливим днем.

На сьогоднішніх фотографіях видно, як багато людей збиралися великими групами на вулиці, деякі з людьми, які не належать до їх соціальним бульбашок, оскільки Британія насолоджувалася більш теплим днем. На фото: великі групи людей гуляють сьогодні в Гайд-парку, насолоджуючись рідкісним сонцем.

Вже сьогодні, 22 лютого, прем'єр-міністр Сполученого Королівства Борис Джонсон представить "дорожню карту" щодо виведення країни з режиму національної ізоляції.

Новини

Популярні теми форуму

analytics