Close button

Прогноз погоди: на вихідних похолодає і випадуть опади

Прогноз погоди: на вихідних похолодає і випадуть опади

В Україні знову похолодає. Мало того - синоптики попереджають, що в суботу по всій країні буде мокра погода, повідомляє Курс Украины.

Прогноз на 27 лютого

У суботу про себе нагадає зима. У західних областях температура знизиться до 5-7 градусів тепла вдень і +3...+5 вночі. У центральних, північних і східних регіонах стовпчики термометрів покажуть приблизно 3...5 градусів вище нуля протягом доби. На півдні країни варто очікувати +6...+8°C у світлий час доби й +3...+5 в темний. Найтеплішим виявиться Крим - до 11 градусів з позначкою "плюс". Втім, вночі буде так само, як і в інших південних областях.

По всій країні обіцяють опади різного ступеня інтенсивності. Так, в західних і північних регіонах повинен випасти сніг або мокрий сніг з дощем. У центрі, на сході та на півдні - несильний дощ у світлий час.

Погіршення погоди не стане приводом для небезпеки на дорогах, так що вся Україна буде "зеленою".

У горах Львівщини, Закарпаття та Івано-Франківщини буде встановлено значний рівень загрози сходження зсувів і лавин.

У Києві в цей день очікується дощова погода, можливо, з мокрим снігом. Протягом доби температура буде триматися в межах 3...5 градусів тепла. Швидкість вітру - 18-22 км/год.

Прогноз на 28 лютого

У неділю до середини дня має розпогодиться, хоча повітря стане тільки холоднішим. На заході, півночі, сході та в центрі країни термометри покажуть близько +2...+4°C протягом дня і -1...+1 вночі. Винятки серед цих регіонів - Волинь і Закарпаття. Там прогнозують до 7 градусів тепла у світлий час і близько +3 в темний. На Одещині, Миколаївщині та Херсонщині, а також в Криму трохи тепліше - приблизно +4...+6°C вдень і 2-4 вище нуля вночі.

Сніг і дощ повинні закінчитися в Україні вночі, а протягом дня в країні повинна знову встановитися суха, хмарна з проясненнями погода.

У Києві ввечері та вночі очікуються опади, вдень - сухо. Температура протягом доби - 3...5 градусів вище нуля. Швидкість вітру - 14-22 км/год.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics