Close button

Погода в Україні: в деяких областях буде дощ зі снігом

Погода в Україні: в деяких областях буде дощ зі снігом

В Україні обіцяють хмарну, але суху погоду на більшій частині території, проте жителям окремих регіонів варто підготуватися до мокрого снігу і дощу. Імовірність сходження лавин в горах помітно зменшиться, повідомляє Курс Украины.

У вівторок, 2 березня, на заході країни буде досить тепло. Вдень повітря прогріється до 8...10 градусів з позначкою "плюс" (до +13 на Івано-Франківщині), а вночі - охолоне до -1...+1°C. У центральних і південних областях, а також на Чернігівщині в темний час доби буде приблизно стільки ж, а ось у світлий - помітно прохолодніше, близько +4...+6°, 8 градусів тепла можуть чекати тільки у Кіровоградській області. Найхолоднішою виявиться Східна Україна та Сумщина, що поруч із нею. У цих регіонах термометри не покажуть більше ніж 3-5 градусів тепла вдень і -4...-2 вночі.

Практично у всій країні буде сухо, хоча й похмуро. Циклон зачепить краєм тільки Сумську, Харківську та Луганську області - там варто очікувати мокрий сніг і дощ.

Ситуація на дорогах, за прогнозами синоптиків, побоювань не викликає, так що в Україні встановлять "зелений" рівень.

На високогір'ях Івано-Франківщини збережеться значний рівень небезпеки сходження лавин, тоді як в горах Закарпаття та Львівщини ризики будуть помірними.

У Києві прогнозують похмуру погоду з рідкісними проясненнями. Вдень температура підніметься до +4...+6°C, а вночі опуститься до -1...+1. Досить сильний вітер - 18-25 км/год.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics