Close button

"Важкий рік": які авто депутати придбали в 2020 і як задекларували

"Важкий рік": які авто депутати придбали в 2020 і як задекларували

"Важкий рік", про який говорять депутати з різних фракцій, стає поняттям все більш абстрактним, оскільки у самих народних обранців справи йдуть більш ніж добре, повідомляє Курс Украины.

Журналісти Bihus.Info розбиралися, які автомобілі нардепи придбали у 2020 році і як записали їх в деклараціях. Спойлер: мама Олександра Дубинського - не єдина родичка депутата, яка "любить швидкість".

Так, в об'єктиви камер потрапили народні обранці від "Слуги народу", "Батьківщини", "За майбутнє", ОПЗЖ й інших політсил. Що об'єднує, здавалося б, суперницькі фракції - не всі депутати кожної зі сторін, згідно з їхніми деклараціями, можуть дозволити собі автомобілі, на яких пересуваються.

З цікавого: найбільш ходовою моделлю виявився позашляховик Toyota Land Cruiser, а сумарна вартість зафіксованого журналістами автопарку перевищила 60 млн гривень.

Відповіді на питання, кому належить елітний Rolls Royce Cullinan з підсвічуванням за ціною квартири в передмісті Києва і навіщо Ківа бронював свій "крузак", ви дізнаєтеся з відео.

Новини

Популярні теми форуму

analytics