Close button

Прогноз погоди: Україна потрапить в обійми антициклону

Прогноз погоди: Україна потрапить в обійми антициклону

Найближчі кілька днів Україну накриє антициклон Жаклін. За прогнозами синоптиків, в цей час температура повітря помітно підвищиться, а кількість опадів - зменшиться, повідомляє Курс Украины.

У середу, 3 березня, західні області будуть найтеплішими в країні. На Закарпатті, Івано-Франківщині та Буковині днем обіцяють до 10...12 градусів тепла, вночі - похолодає до -2...0. На Галичині та Волині, а також Житомирській, Вінницькій та Київській областях у світлий час трохи прохолодніше - +7...+9°C. В інших регіонах центральної України та Запорізької області термометри покажуть близько 5-7 градусів з позначкою "плюс" протягом дня і 0...+2 вночі. На півдні, в тому числі й у Криму, також досить тепло: до +12° вдень (в середньому +7...+9) і не нижче нуля в темний час доби. За традицією найбільш холодними виявляться північні та східні області: там прогнозують не більше +3...+5°C протягом дня і до 3 градусів морозу вночі.

У зв'язку з приходом антициклону будь-яких опадів не очікується. Небо буде ясним або хмарним. Останні опади на сході повинні закінчитися вночі.

Стан доріг у фахівців побоювань не викликає, так що по всій країні встановлять "зелений" рівень.

У горах Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей ризик сходження лавин оцінюють як помірний.

У Києві буде ясна погода з легкою хмарністю. Вдень температура підніметься до +6...+8°C, а вночі опуститься до -1...+2. Швидкість вітру - 14-22 км/год.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics