Close button

П'ять способів зберегти здоров'я після 40

П'ять способів зберегти здоров'я після 40

Сорокаріччя - це рубіж, після якого спостерігається підвищення ризиків різних захворювань. Коли люди досягають цього віку, вони з острахом очікують кардинальних змін у власному тілі, повідомляє Times Now.

Експерти поділилися 5 простими, але ефективними способами, які допоможуть зберегти здоров'я після сорокового дня народження.

1. Не пропускайте сніданок.

Метаболізм сповільнюється на 2% кожні десять років, тому сніданок дуже важливий, так як він запускає всі процеси в організмі після сну.

2.Занімайтесь спортом.

Щоденна тридцятихвилиннf фізична активність допоможе суглобам залишатися рухливими і запобігти ймовірність травм у більш пізні роки.

3. Приділяти час улюбленому хобі.

Знайдіть заняття, не пов'язане з роботою, яким ви можете займатися все життя. Згідно з даними дослідження, у людей, які займаються улюбленою справою, знижується ризик серйозних проблем зі здоров'ям.

4. Дотримуйтеся режиму сну.

Лягайте спати в певний час вечорами і прокидайтеся в один і той же час вранці. Годинники сну і неспання повинні бути постійним, включаючи в вихідні. Подбайте про те, щоб ваш сон тривав не менше 7-8 годин, так як цей час необхідно для відновлення вашого організму.

5. Скоротіть споживання кофеїну.

Після 40 років необхідно скоротити кількість споживаного кофеїну. Намагайтеся дотримуватися норми 35-80 мг на добу. Рівно стільки міститься в одній чашці еспресо.

Новини

Популярні теми форуму

analytics