Close button

Польський ресторатор відмовився обслуговувати поліцейських і членів їх сімей

Польський ресторатор відмовився обслуговувати поліцейських і членів їх сімей

У польському місті Торунь один з місцевих рестораторів повісив на дверях свого кафе Byczy Burger табличку: "У цьому закладі не обслуговуються поліцейські та члени їх сімей", повідомляє Курс Украины.

Про це повідомляє видання Money.pl.

Таким чином власник кафе вирішив висловити протест проти неправомірних дій поліцейських проти учасників страйків проти карантинних обмежень.

В інтернеті частина користувачів підтримали ініціативу, а деякі - засудили. Так, хейтери почали масово ставити закладу 1 зірку, а доброзичливці - 5 зірок. Але, як зазначає власник гриль-бару, наживо його ідею ніхто не критикував.

Як зазначає ресторатор, він буде радий бачити у своєму закладі поліцейських, які прийдуть без форми. Таким чином, на його думку, вони покажуть, що їм соромно за дії колег або вони просто солідарні з учасниками протесту.

У поліції заявили про неприпустимість подібної дискримінації правоохоронців, які "щодня рятують чужі життя, наражаючи на небезпеку свої". Нагадали й про ст. 135 Кодексу проступків (Kodeks wykroczeń), яка забороняє підприємцям відмовлятися продавати товари особам без якихось поважних причин.

Відомо, що сам підприємець брав участь в демонстрації проти обмежувальних заходів для бізнесу і був затриманий поліцією за те, що нібито ходив без маски.

Новини

Популярні теми форуму

analytics