Close button

Через Україну пройде снігова хмара: які області засипле

Через Україну пройде снігова хмара: які області засипле

Протягом наступних вихідних українська погода встигне кілька разів змінитися. Над країною пронесеться сніжна хмара, яка поверне опади та холодні ночі, повідомляє Курс Украины.

Прогноз на 6 березня

У суботу в західних, центральних, північних і південних регіонах встановиться +2...+4°C вдень, а вночі в середньому варто очікувати -6...-4. На півдні вночі - 0...+2 градуси. Жителі східних областей не побачать на своїх термометрах відміток вище 1-3 градусів у світлий час доби й 0...+2 - в темний.

Вночі з заходу на схід над Україною пролетить сніжна хмара, тому у всіх регіонах, крім північних і південних, буде досить мокро. Протягом дня, втім, ситуація зміниться: мокрий сніг з дощем буде йти тільки в Донецькій і Луганській областях, тоді як в інших регіонах - сухо.

Очікується, що опади ніяк не вплинуть на безпеку доріг, так що по всій країні встановлять "зелений" рівень.

У гірських районах Львівщини ймовірність сходження лавин оцінюють як помірну, на Івано-Франківщині та Закарпатті - як високу.

У Києві протягом дня опадів не очікується. Днем буде ясно, до вечора небо затягне хмарами. У світлий час доби буде 2...4 градуси тепла, а в темний - 4...6 морозу. Швидкість вітру - 11-18 км/год.

Прогноз на 7 березня

У неділю стане на пару градусів тепліше. У західній частині країни вдень прогнозують 4...6 градусів з позначкою "плюс", а вночі - з мінусом. У Центральній Україні стовпчики термометрів вдень піднімуться не більше ніж до +3...+5, а вночі - опустяться до -7...-5. Найхолодніше, за традицією, на сході та півночі - 2-4 градуси тепла у світлий час і 7-9 морозу в темний. У південних регіонах протягом дня повітря прогріється до +5...+7, а вночі не повинно охолонути більш ніж до -5...-3.

Опадів в цей день не очікується - в Україні хмарна, але суха погода.

У Києві буде сухо і хмарно. Днем до 4° тепла, вночі до 6° морозу. Вітер сильний - 22-29 км/год.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics