Close button

Майбутнє "Слуги народу": що думають нардепи та прості люди

Майбутнє "Слуги народу": що думають нардепи та прості люди

Яким бачать майбутнє партії "Слуга народу" її учасники після знакового 11-го з'їзду? Про це нардепів запитала спецкор видання "Лівий берег" Анна Стешенко, повідомляє Курс Украины.

Відповідають народні обранці позитивно, вірять, так би мовити, у світле майбутнє. Особливо надихнула їх промова президента Володимира Зеленського.

"Набридло, коли один відповідає за всіх, - поділився з журналісткою Микола Тищенко. - Потрібно вже всім нам відповідати за когось одного. Ось тоді це гасло - "Один за всіх і всі за одного" - буде працювати".
"Перемога буде за нами", - впевнено сказав Михайло Радуцький, додавши, що СН - єдина партія, чия програма його привернула.
"Партія отримає те майбутнє, на яке заслуговує", - зазначив Олександр Качура.

Також журналістка поспілкувалася з учасниками руху #SaveФОП, які зібралися біля входу в бізнес-центр, де проходив з'їзд "слуг". Протестувальники були стриманими в компліментах і висловили своє бачення політичної ситуації в країні.

"Поразка", "Фіаско", - так ФОП оцінили майбутнє партії "Слуга народу".

Також дивіться повну версію репортажу і дізнайтеся, що побажав своїй вже колишній політсилі Олександр Дубинський, який також був присутній на з'їзді.

Новини

Популярні теми форуму

analytics