Close button

Сумний прогноз від синоптиків: в Україні буде прохолодно і дощитиме

Сумний прогноз від синоптиків: в Україні буде прохолодно і дощитиме

Україну практично повністю затягне хмарами. Синоптики прогнозують, що тільки в одній з областей буде сухо, тоді як в інших регіонах проллється різної інтенсивності дощ, місцями навіть з мокрим снігом, повідомляє Курс Украины.

У середу, 17 березня, на заході, в центрі та на сході країни встановиться приблизно однакова температура. Вдень термометри покажуть в середньому +3...+5°C, зрідка повітря може прогрітися й до +7, але й не більше. Вночі обіцяють близько 1-3 градусів тепла, але запросто може бути й -1...0. У північних областях у світлий час доби стабільно очікується +5...+7 градусів, в темний же - 0...+2. Жителі південних регіонів і Запоріжжя можуть розраховувати на 8-10 градусів з позначкою "плюс" протягом дня, а вночі повітря охолоне до +3...+5.

За прогнозами фахівців, сухо буде тільки в Чернігівській області. Всі регіони, крім північних і південних, вночі присипле мокрим снігом. Протягом дня сильний дощ зі снігом на заході й у центрі, помірний за інтенсивністю дощ на півдні та сході країни, а також у Сумській області.

У зв'язку з погіршенням погодних умов (налипання мокрого снігу, ожеледиця, вітер) на дорогах Західної України може бути небезпечно. У всіх інших частинах країни - побоювань немає.

Найближчі дні на високогір'ях Закарпаття та Івано-Франківщини з великою ймовірністю зійдуть лавини: небезпеку оцінюють як значну і високу відповідно. Разом з тим у горах Львівської області подібні ризики помірні.

У Києві в цей день похмуро з рідкісними проясненнями, можливий невеликий дощ. Вдень температура підніметься до +5...+7 градусів, а вночі опуститься до -1...+1. Швидкість вітру - 11-14 км/год.

Q2KXgDxTv6nQ1A.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics