Close button

У Бристолі "натовп тварин" влаштував антиполіцейський бунт (фото)

У Бристолі "натовп тварин" влаштував антиполіцейський бунт (фото)
Фото: PA

У Бристолі (Англія) демонстрація проти законопроекту, який повинен розширити повноваження поліцейських у встановленні рамок ненасильницьких протестів, перетворилася на справжній бунт, пов'язаний з насильством і псуванням майна, повідомляє Daily Mail, пише Перевел: Артем Облап, Курс Украины.

Повідомляється, що на демонстрації зібралися близько 5000 супротивників скандального законопроекту. Протестувальники зіткнулися з поліцейськими. З боку копів як мінімум двоє постраждалих: одному зламали руку, а іншому - ребра.

Відомо, що для придушення бунту використовувалися кінна поліція і службові собаки. Два поліцейські автомобілі спалені, в одній з ділянок протестувальники влаштували погром: вибили вікна, ледь не взяли будівлю штурмом.

"Огидні сцени в Брістолі, створені натовпом тварин, які ранять поліцейських, представників громадськості та завдають шкоди власності", - прокоментував ситуацію голова Федерації поліції Ейвона і Сомерсета Енді Робак.
"Те, що почалося як мирний протест, було перетворено невеликою меншістю на насильницькі безлади. Офіцери стали жертвами жорстокого поводження та насильства. Ми запросили допомогу у сусідніх міст, щоб довести цей інцидент до безпечного завершення", - додав головний суперінтендант поліції Ейвона і Сомерсета Уїлл Уайт.

Бунтівники підпалили поліцейські машини під час зіткнення протестуючих з офіцерами в шокуючих сценах минулої ночі.

Демонстранти стоять біля поліцейської машини під час акції протесту проти нового законопроекту про поліцейську діяльності в Брістолі.

Протестуючий б'є ногою розбите вікно поліцейської дільниці Брайдвелл, коли поліцейські забарикадують дорогу в Брістолі, неділя.

Крупний план протестуючих на даху поліцейської дільниці Брайдвелл, поки поліція спостерігає за ним зсередини

Протестуючі нападають на поліцейський фургон, який підпалюється, коли поліція стикається з протестувальниками біля поліцейської дільниці Брайдвелл.

Поліцейські з поліцейськими собаками стикаються з протестами біля поліцейської дільниці Брайдвелл, коли вони беруть участь в акції протесту «Убий Білла».

Новини

Популярні теми форуму

analytics