Close button

По всій Україні мокро: де буде найсильніший дощ

По всій Україні мокро: де буде найсильніший дощ

Територію України знову зачепить циклон. За прогнозами синоптиків, дощ проллється в усіх регіонах, причому в більшості з них також випаде мокрий сніг. Також по всій країні буде досить холодно, пише Артем Облап, Курс Украины.

У вівторок, 23 березня, в західних областях протягом дня температура не підніметься більш ніж до +3...+5 градусів, вночі ж вона опуститься до тих же показників, але з мінусом. У центрі та на сході України стовпчики термометрів покажуть в середньому 3-5 градусів тепла у світлий час і 1-3 морозу в темний. Північ виявиться найхолоднішою частиною країни: місцеві жителі не дочекаються більш високої температури, ніж +2...+4°C вдень і -4...-2 вночі в Київській області очікується всього лише 1-3 градуси вище нуля протягом дня. На півдні країни варто чекати приблизно 4-6 градусів з позначкою "плюс" у світлий час і близько нуля плюс-мінус 2 градуси в темний.

Опади очікуються у всіх без винятку регіонах. В основному це буде дощ з мокрим снігом (найсильніший - у Криму), але місцями, особливо в південних регіонах, може випасти й звичайний сніг. Вітер по країні північно-західний, 5-10 м/с.

Попри погіршення погодних умов, стан доріг побоювань не викликає - "зелений" рівень по всій країні.

У гірських районах Закарпаття, Львівщини та Івано-Франківщини прогнозується помірна небезпека сходження лавин.

У Києві очікують на хмарну погоду, з великою ймовірністю піде сніг або мокрий сніг. Вдень повітря прогріється не більше ніж до +2...+4 градусів, а вночі ті ж показники постануть з "мінусом". Швидкість вітру - 14-22 км/год.

DrlyK7OUy6WJjm.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics