Close button

До України повернеться суха погода: у яких областях це буде

До України повернеться суха погода: у яких областях це буде

Циклонічні маси змістяться ближче на схід України, в той час як на заході країни погода візьме курс на поліпшення: опади припиняться, температура підвищиться. Однак чекати приходу повноцінної весни все ще рано, пише Артем Облап, Курс Украины.

У середу, 24 березня, в західних регіонах денна температура дійде до відміток +4...+6 градусів. Вночі ж тут ще можливі заморозки до -8°C (-6...-4 в середньому). У центральних і східних областях у світлий час повітря прогріється лише до 2-4 градусів вище нуля, а в темний охолоне до тих же показників, але з "мінусом". У північній частині країни очікується близько +3...+5°C протягом дня і -3...-1 вночі. Схожа ситуація складеться в Південній Україні, але вдень там може потеплішати й до 6 з "плюсом".

У західних та північних областях обіцяють хмарну з проясненнями погоду, а незначні опади там можуть випасти хіба що вночі. У центрі та на півдні - невеликий дощ зі снігом протягом доби, на сході - сніг з дощем середньої інтенсивності. Жителі Криму можуть сподіватися на похмуру, але в цілому суху погоду. Вітер по країні північно-східний, 7-12 м/с.

Стан доріг нормальний або задовільний, так що по всій країні "зелений" рівень.

У гірських районах Львівщини, Закарпаття та Івано-Франківщини прогнозується помірна небезпека сходження лавин.

У Києві буде хмарно, але з проясненнями, опади не очікуються. Вдень температура підніметься до +3...+5 градусів, а вночі опуститься до -4...-2. Сильний вітер - 18-25 км/год.

823wWnjU8Y8nJ2.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics