Close button

Тарифи на газ/світло, вакцинація і школи, справи СБУ - головне за 25 березня

Тарифи на газ/світло, вакцинація і школи, справи СБУ - головне за 25 березня

СБУ не затримувала Шевченка і Семенченка, як будуть вчитися школярі, які відмовляться від вакцинації, Кабмін продовжив фіксований тариф на світло, поліція викрила схему крадіжки на дорогах, повідомляє Курс Украины.

Про ці та інші новини 25 березня - читайте далі.

СБУ не затримувала агента НАБУ Євгенія Шевченка і колишнього народного депутата Семена Семенченка, а просто пред'явила їм підозри. Їх СБУ підозрює в незаконному постачанні зброї і створення приватної армії.

Щеплення для школярів є обов'язковими в Україні. При цьому дозвіл або заборону на вакцинацію повинен дати лікар. У разі відмови від вакцинації дитини її батьками, навчання може проходити в альтернативній формі.

Кабінет міністрів продовжив дію фіксованої ціни на електрику для населення і ряду інших споживачів в розмірі 1,68 гривні за кВт-год до 1 травня.

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" в квітні збереже ціну на газ для своїх побутових клієнтів на рівні 6,86 грн за кубометр.

Служба безпеки України заявляє , що інформація про розслідування кримінального провадження про можливу державну зраду заступника голови Національного банку Катерини Рожкової, не підлягає розголошенню.

Міністр оборони України Андрій Таран зазначив 2 млн 1 тис. 59 грн доходів в електронній декларації про майно і доходи за 2020 рік. Заробітна плата склала 688 779 грн, пенсія - 210 507 грн, соціальна допомога - 21 688 грн, дохід від відчуження нерухомого майна посилання - 1 080 000 грн.

Київський райсуд Полтави призначив до судового розгляду справу стосовно міського голови Харкова Геннадія Кернеса і його охоронців Віталія Блинников і Євгена Сміцкого на 7 квітня. Кернеса і його охоронців підозрюють у викраденні учасників євромайдану.

Число загиблих в дорожньо-транспортній пригоді з українцями в Польщі, яке відбулося 6 березня, зросла до шести. У лікарнях залишаються ще двоє постраждалих.

У Норвегії перекинувся російський траулер "Мелькарт", на борту перебували вісім чоловік. Ніхто з них не постраждав.

Новини

Популярні теми форуму

analytics