Close button

На вихідних буде тепло, але дощитиме: де збережеться гарна погода

На вихідних буде тепло, але дощитиме: де збережеться гарна погода

На вихідних в Україну прийде різке потепління, так що температура буде хиба що не літньою. Однак у неділю погода знову почне змінюватися - в деякі регіони повернуться дощі та холодне повітря, пише Артем Облап, Курс Украины.

Прогноз на 27 березня

У суботу на заході країни стовпчики термометрів підскочать днем аж до +12...+15 градусів, в той час як вночі очікується приблизно -2...0. У центральних і північних регіонах у світлий час повітря повинне прогрітися до 11-13 тепла, а в темний - охолодитися до 0...+2. У південних і східних областях протягом дня синоптики обіцяють близько 10-12 з позначкою "плюс", а вночі температура може опуститися і до -1...+1.

По всій Україні буде сухо, очікується мінлива погода з помітними проясненнями. Вітер переважно північно-західний, 3-8 м/с.

Стан доріг побоювань не викликає, по всій країні "зелений" рівень безпеки.

У горах Львівщини, Івано-Франківщини та Закарпаття будуть помірні ризики лавиноутворення.

У Києві в цей день хмарно з проясненнями, низька ймовірність будь-яких опадів. Вдень температура повинна піднятися до 11-13 градусів вище нуля, а вночі повітря охолоне до 0...+2. Швидкість вітру в столиці - 2-3 м/с.

p27wZ6LUNkP0Z2.jpg

Прогноз на 28 березня

У неділю в західних областях помітно похолодає. Вдень температура підніметься не більше ніж до +7...+9, а вночі буде в районі +2...+4. У центральних, північних і східних регіонах кардинальних змін не передбачається: 9-12 з "плюсом" впродовж дня і близько 0...+3 вночі. На півдні країни, в тому числі й у Криму, до +13 у світлий час і +2...+4 вночі.

У Західну Україну, на північ, в центр і на південь по правий берег Дніпра повернуться середньої інтенсивності дощі. На Лівобережжі похмуро, але сухо. Вітер переміниться на південно-західний, 7-12 м/с.

У Києві мінлива хмарність, швидше за все, піде дощ. Вдень температура підніметься до +9...+11°C, а вночі опуститься до +1...+3. Швидкість вітру - 3-5 м/с.

Vm6wK5bUvYLxZ2.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics