Close button

"Літній час", наступна партія CoviShield, рейтинги партій - головне за 26 березня

"Літній час", наступна партія CoviShield, рейтинги партій - головне за 26 березня

Україна все-таки переводить стрілки на літній час, коли чекати наступну партію індійської вакцини, ще трьох людей покарали за участь в погромі ОП, "Слуга народу", "Євросолідарність", ОПЗЖ і "Батьківщина" - лідери в рейтингу, повідомляє Курс Украины.

Про ці та інші новини 26 березня - читайте далі.

Україна в останню неділю березня все-таки переводить годинник із зимового на літній час. Тобто в ніч з 27 на 28 березня о 03:00 стрілки годинника необхідно перевести на годину вперед.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов дав оптимістичний прогноз на те, коли Україна отримає наступну партію індійської вакцини від коронавірусу CoviShield. Він сподівається, що вже на початку квітня Україна отримає дозвіл на експорт вакцини з Індії.

Ще три людини отримали адмінпротоколи через суботню акцію протесту під ОП. Ігоря Поташенкова і Олега Кобезського звинуватили в порушенні виробництва, зберігання, транспортування, торгівлі і використання піротехніки за те, що вони тримали в руках фаєри, а Артура Єфімова у нецензурній лайці в громадських місцях.

Екс-міністр фінансів Олександр Данилюк заявив , що колишній народний депутат і командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко дав свідчення проти олігарха Ігоря Коломойського.

За даними опитування соціологічної групи "Рейтинг", в парламентському рейтингу лідирує партія "Слуга народу" - 20,8% людей, готових проголосувати. За партію "Європейська солідарність" готові проголосувати 15%, партію "Опозиційна платформа - За життя" - 14,8%, партію "Батьківщина" - 12,4%.

Борги виробників теплової енергії ставлять під загрозу стале проходження опалювального сезону в окремих населених пунктах 15 регіонів. Для поставки газу в квітні 56 компаній повинні заплатити більше 820 млн гривень.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов попередив про важкий період через епідемію коронавірусу в Україні. Найбільша завантаженість ліжок з киснем зараз в місті Києві - до 80%. За словами міністра, важкий період триватиме до середини квітня.

Влад Сорд прокоментував відео, на якому він нібито б'є скло в ОП. Він заявляє, що людина на відео схожа на Дзідзьо і ще на тисячу інших бородатих чоловіків.

У Кремлі не згодні із заявою президента Франції Еммануеля Макрона про "нову світову війну" в сфері вакцин від коронавірусу. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія не використовує пандемію в якості інструменту впливу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics