Close button

Названо знаки Зодіаку серед жінок, які зазвичай залишаються самотніми

Названо знаки Зодіаку серед жінок, які зазвичай залишаються самотніми

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку серед жінок, яким дуже складно будувати стосунки з чоловіками. Тому найчастіше вони залишаються в гордій самоті, повідомляє УНИАН.

Тілець

В цілому Тільцям комфортно перебувати на самоті, але іноді їм хочеться спертися на чоловіче сильне плече. Ось тільки вся проблема в тому, що не кожен чоловік здатний витерпіти їх складний характер.

Попри те, що у цих жінок багато шанувальників, не всі з них проходять тест на міцність. І помилування від них чекати не варто, навіть в моменти сентиментальності.

Лев

Левиці часто самотні, тому що для чоловіків вони здаються недосяжними, як зірки на небі. При цьому ці жінки у стосунках прямо-таки розквітають.

Але з ними може бути складно, якщо чоловік нетерплячий. Адже дівчата цього знака Зодіаку обожнюють цукерково-букетний період, і готові насолоджуватися ним тривалий час.

Діва

Дівам складно знайти другу половинку, бо їх потенційний партнер повинен бути ідеальним. Більш того, вони самі вибирають собі жертву. З боку колег, друзів вони залицяння не приймають.

Але в цьому є плюс. Діви дуже рідко розчаровуються в протилежній статі.

Козеріг

Ці жінки дуже потайливі, що робить спілкування з ними практично неможливим. Чоловікам складно витерпіти таку їх особливість, тому найчастіше вони залишають таких дам. Але той, хто все-таки зможе витерпіти Козерога, отримає бонус у вигляді вірності, відданості та безмежної любові.

Новини

Популярні теми форуму

analytics