Перейти до вмісту

Віталій скільський

Форумчанин
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

110 Душка

Про Віталій скільський

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

1 352 перегляду профілю
  • Fyyf

  1. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    А грн.це інструмент завдяки якому грабують всіх хто зберігає заощадження у ній.Тому буде 30-35-50.Все питання тільки часу та апетиту.
  2. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Мені чомусь здається,що хтось спеціально "гасить" чорний ринок.Інакше як зрозуміти такі великі заявки в 150000 -200000. з боку пише кантор та ще й на "стакани" продають!!!Для мене буде маячком ,якщо ці заявки пропадуть.А поки такі великі числа гуляють в канторах напевно буде опускатись до низу.Вибачаюсь одразу ,якшо не по темі.
  3. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Позавчора купив дол.по 26 вчора купив 25.68 більшу сумму.Сьогодні бачу заявки і по 25.5 але мене це абсолютно не засмучує.Коли в мене значна сумма у грн.я стаю нервовою людиною бо розумію що сиджу на пороховій бочці.Коли дол.починає рости його стає проблематично купити.Не розумію тільки тих валютчиків які грають на спреді в 20 коп.Так заробив він на мені 20коп.(бачив його заявки на купівлю 25.5)але ж ризик не вгадати дуже високий.Бізнес має бути з мінімальним вкладом та ризиком і максимальним прибутком.А це мені нагадує швидше джентельменів вдачі
  4. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Чомусь на форумі склалалась тенденція мінусувати "пророків"... Згадую,був такий час що і я мінусував людину під ніком"Kostas"а він був правий у своїх прогнозах.У мене склалось враження -чим більше прогноз абсурдніший і божевільнішмй ,тим швидше він стає реаліями нашого з вами життя.
  5. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Треба було сьогодні розрахуватись за товар. сума 4 тис.зелених.Обкатав половину Львова ні в кого нема гривень чи не хочуть брати-не знаю..(у ВТБ здав аж цілих 100 по 23.3) в результаті ледве здав мінялам по 22.7(він купував так як його ріжуть по живому а я здавав з ціпивши зуби з жабою на горлі)
  6. Віталій скільський

    Финансовые советы

    Дякую за відповідь...Просто в бізнесі маю дуже хороше "шосте відчуття" або інтуїцію.А таке відчуття що як зараз здам дол.то місяць буду працювати безкоштовно.
  7. Віталій скільський

    Финансовые советы

    Маю сезонний бізнес для якого потрібні гривники.Так я читав поради Моцарта про деверсифікацію ринкуи і розумію що зараз аж ні як не можна здавати валюту.Але гроші в мому випадку це інструмент для роботи а не заначка.У валюту зайшов після закінчення сезону роботи по 19.Довго сидіти у баксі не можу бо працювати все ж таки треба.Хочеться почути думки(прогнози) наших світил форума хоча б про приблизні часові рамки нового загону.А саме тиждень два.
  8. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вставлю і я своїх 5 копійок.Живу у Львові святкувати будем скромно ковбаска,хрін,пасочка.Тай до батьків у гості.Валюта під матрацом спочиває спокійно!На всі приготування витрачено біля 500грн.Ніяких черг біля канторів не бачив.Зелені в любому канторі по 25 на продаж.
  9. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Колись давним давно мені робили ремонт у квартирі майстри ,коли ремонт було зробоено я хотів з ними розрахуватись доларом(курс був4.8)мені сказали щоб я пішов і зміняв свій поганий долар на гривню бо долар їм сто років був не потрібний.О це я розумію була у людей двіра до нац.валюти!А зараз є така довіра?Серед моїх знайомих не має жодного хто б тримав великі суми у гривнях.У гривні тільки на прожиття.Це ж яким садо-мазо треба бути щоб далі плекати надії на гривню.Ось читаю лбдей яким свербить зайти у грн.і покататись на валютних качелях -так сходіть у казино там все зразу і зрозуміло!
  10. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Олена -будьте певні,як тільки у таких як ви почнуть здавати нерви і почнуть нести валюту от тоді курс піде у верх.У результаті всерівно у виграші ті у кого міцні горішки.В бізнесі як і у житті малохольним завжди не перереливки.
  11. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Повністю погоджуюсь з попереднім постом!Трюк з такими великими розгойдуванями качель може вже і не спрацювати.Це як гра з картами , шулера спочатку тобі дадуть можливість виграти незначну кількість грошей,але потім розведуть на все що маєш.Класика жанру!
  12. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Чомусь мені здається ,що нам всім зроблять випад з ''шальною картою'' або в.п. ну десь приблизно в тій площині.А то диви -моль ще й хоче заробляти на качелях!
  13. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Весь цей цирк мені нагадує таку собі гру у шахи' де одна з сторін втратила купу фігур та часу а саме основне можливість виграти у цій партії.Переломний момент вже давно пройшов.Цей нікчема гравець дуже хоче ще посидіти за шаховою дошкою і розраховує собі,що таки йому підскажуть якусь хитромудру комбінацію і він виграє.Збоку стоять знамениті гравці і розводять руками кажучи що всі мудрі ходи треба було робити на початку партії а не вкінці.І тут наш недолуга гравець починає робити різкі ходи нічим не підкріплені в надії щосуперник почне пороти гарячку і піде на його схему.Досвідчений гравець не піддається на його блеф оскільки прекрасно бачить кількість фігур на полі бою і спокійно дограє з виграшем для себе цю партію.Любитель падає у паніку і програє навіть завідомо у виграшній партії.
  14. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я про людину яка писала про мене що я лох і не продаю товари дорого і не закладую ціну в доларах.А ви не задумувались чому в багатьох магазина допродують товар по гривнях за ціною 8-12 дол?Відповідь проста-люди стали ніщими!Про які оптимістичні прогнози ви говорите?Гривня-фантік який вас грабує кожний день!
  15. Віталій скільський

    Прогноз курса доллара к гривне

    Хочу відповісти на питання чому не продаю дороще...А конкурентів мені,що перестріляти?В нашій країні склалась тенденція не заробити а на какати конкуренту по самі вуха собі в ноль до хати нічого але ж навалив конкуренту я тепер крутий.Ось так малята...І як ми можем жити ліпше,краще...Да ніколи.Фана була права про третього чолвіка і морду.Ми такі є!А якщо є серед нас свідомих то їх 99.9! Ничего не понял. А можно еще раз и внятно?
×