Перейти до вмісту

redsa12345

Форумчанин
  • Публікації

    191
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

105 Душка

Про redsa12345

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

2 520 переглядів профілю
  1. Торгівля на Ebey Трохи не вигідно. Ми хотіли відкрити інтернет магазин на ебеї. Комісія в них 10 % 30 центрів за 1 продажу. і до 50 товарів безкоштовно. якщо більше товарів треба платити кожен місяць. Зараз думаю дуже актуальна тема товари з китаю Одяг, Електроніка і т .д вона то і була актуальна но більш актуальнішою стає зараз з звязку економічною ситуацією в державі. Відкриття сервісних центрів по ремонту ноутбуків, Телефонів, Планшетів а також продаж до них запчастин. В нас дуже дефіцит з сервісними центрами тому є куда рухатись ( В плані якості ремонту )
  2. redsa12345

    Імпорт з Китаю

    Добрий день звертайтесь в ЛС порекомендую вам карго.
  3. redsa12345

    Приватбанк

    Так треба доларом а не грн ))) тоді буде все добре )) Правдо немаю змоги перевірити Бо як заблокували гади все ))
  4. redsa12345

    Приватбанк

    Є класний варіант де в принципі попасти на % менше і т .д треба картку ВІза. Можна перекинути гроші через Приват переводи п2п. Приват як завжди в свому репертуарі.
  5. redsa12345

    Приватбанк

    Писав йому знайомий у ФБ він його проігнорував но він йому трохи жостко написав.... Але після чого дзвінок був з Дніпра
  6. redsa12345

    Приватбанк

    Працівник Приват Банку. Ще писали гороху вчора звонили знайомому з дніпра слова підтверджуються мовби погасіть ми вас розблокуємо.
  7. Цікаво чому тема називається Девушкам из высшего общества ? Інші дівчата тобто відброси чи що ? Може треба свою планку опустити вниз і рівнятись зі всіма іншими... А то блін принцеси намалювались якщо неможете найти свою другу половинку значить проблема у вас і у вашій поведінці... Хто хоче ту яка з себе корчить Ну а поігратись в любовників це без проблем
  8. redsa12345

    Приватбанк

    Скажу на рахунок міфічних кредитів які приват намалював. На днях дану проблему розжували. Кредит це борг перед банком тому заблоковані рахунки і споганена кредитна історія НО цей кредит без % а також без всяких штрафних санкцій чи стягувань. І відавати його як захочеш якщо відаш доступ відновиться якщо ні то користуватись банком не зможеш це включає даже якщо в тебе фірма є чи ти просто власник фірми а у вас є рахунок приваті він зтяне з вас борг. Вот як вони зробили хід конем.
  9. redsa12345

    Обмен валют во Львове

    Хтось є в нас серйозний зким можна на постійній основі працювати покупкою долара у місті Львові ?
  10. Так хто тут когось звинувачує ?
  11. Рекомендую переглянути фільм Глянец
  12. Та і стерви це сильна жіноча сторона більшості хто щось добився або має власний бізнес більшості стерви Ну і заводять вони з пів обороту
  13. Наскільки чув коли жінка колишня фея Життя складується кращим ніж з простою ( в плані духовного світу ) Хто стикався з таким досвідом ?
  14. Так ніхто їх і не рахує просто чого вони можуть спокійно говорити які чоловіки такі сякі а самі тоже не кращі бувають
  15. Ахах. Це не означає що ви виграли вабанк
×